15/3
Naklonené stoličky Tip Ton: Vitra redefinuje sedací nábytok

Naklonené stoličky Tip Ton: Vitra redefinuje sedací nábytok

15. března 2012 v 07.00 , Stoličky

Sponzorované odkazy

Ľudia stále častejšie trávia podstatnú časť svojho života v sede, a tak sa pochopiteľne dizajnéri a konštruktéri snažia, aby si túto činnosť čo najviac spríjemnili. Jedným z aktuálnych počinov v tejto oblasti je stolička Tip Ton, ktorú na trh uviedol dizajnérsky tím BarberOsgerby v spolupráci so švajčiarskou spoločnosťou Vitra, najväčším výrobcom kancelárskych stoličiek v Európe.

Vedľa podareného dizajnu, ktorý ctí všetky aktuálne trendy, je to najmä rola funkcie, ktorou stolička Tip Ton disponuje. Z titulku je zrejmé, že sa jedná o stoličku so schopnosťou nakláňania. Nie je to však hojdacie kreslo či hojdacia stolička, pretože na rozdiel od nich v pozícii náklonu vydrží, čím nám dovolí nezaťažovať príliš chrbtové svaly. Uhol náklonu je presne deväť stupňov.

Stolička Tip Ton švajčiarskeho výrobcu Vitra sa hodí nielen do kancelárií, ale skvele poslúži aj na všetkých miestach, ktoré vyžadujú aktívne sedenie, od jedální po školiace strediská, ako uvádza predajca. Táto je k zakúpeniu v celkovo šiestich farbách.

Zdroj: http://www.nest-living.com/ … p-ton-chair /

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS