14/3
Kuchyňa IKEA: Vytvorte si kuchyňu pomocou systému Faktum / RATIONELL

Kuchyňa IKEA: Vytvorte si kuchyňu pomocou systému Faktum / RATIONELL

14. března 2012 v 07.00 , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Jedna z najzaujímavejších noviniek spoločnosti IKEA sa týka zrejme najdôležitejšej miestnosti vo vašom byte, a síce kuchyne. Pokiaľ práve premýšľate, ako by vaša nová kuchyňa mala vyzerať, a už teraz viete, že rozmery vašej kuchynskej linky nebudú neobmedzené, istoiste oceníte nový systém IKEA – Faktum / RATIONELL.

Systém Faktum je venovaný primárne kuchynským linkám, respektíve širokej škále kuchynských skriniek najrôznejších tvarov a veľkostí. Podoba vašej kuchyne spočíva predovšetkým na vás samotných. Či už máte miesta málo, alebo veľa, systém Faktum je plne flexibilný, a tak uspokojí naozaj každého zákazníka. Pútavé RATIONELL odkazuje k vnútornému vybaveniu kuchyne, z ktorého budú mať radosť všetci tí, ktorí musia alebo len radi šetria miestom. Jeho heslami sú skladnosť, bezpečnosť, organizovanosť.

Spoločnosť IKEA je známa svojím uprednostňovaním zákazníkov. Hlavnou prednosťou je internetová aplikácia , pomocou ktorej si môžete virtuálne vymodelovať vašu kuchyňu, a potom už len zakúpiť všetko potrebné. Kuchyne zo série Faktum boli navyše navrhnuté nielen tak, aby uspokojili vaše požiadavky pri varení, ale aby zároveň dlho vydržali. Táto séria kuchýň IKEA tak disponuje dvadsaťpäťročnou zárukou.

zdroj: http://www.ikea.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS