1/5
Masívne stoličky Amed: Moderne spracované drevo

Masívne stoličky Amed: Moderne spracované drevo

1. května 2012 v 07.00 , Nábytok , Stoličky

Sponzorované odkazy

Drevo patrí k najstarším výrobným materiálom, použiteľné pre zostavenie primitívnej podoby nábytku. Za stáročia, ba dokonca tisícročia, sa podoba dreveného nábytku dosť zmenila, avšak dnes si ukážeme, že moderné poňatie spracovania dreva je zakorenené hlboko v minulosti.

Drevené stoličky Amed sa svojim tvarom a štýlom naozaj vymykajú dnešnému poňatiu. Avšak nie je potrebné hľadať zložitosti, aj jednoduchosť dokáže zaujať.

Kreatívny dizajnér talianskeho pôvodu Benno Vinatzer vtlačil stoličkám Amed doslova historickú podobu, unikátnosť a priestorovú využiteľnosť. Stoličky sú vyrobené z cédrového dreva, vďaka ručnému / detailnímu spracovaniu môžu byť použité ako priestorové, bez ohľadu na pohľad strán. Stoličky sú vyrobené kompletne z masívneho dreva, ktorého vôňa doslova prevonia celý interiér.

Stoličky Amed spĺňajú aj požiadavku multifunkcie, môžu byť využité ako stoličky na sedenie, ako taburet pod nohy alebo ako stojan na kvety či iné dekoračné prvky. Masívnosť stoličiek však neuberá na priestorovej ľahkosti, nábytok pôsobí v interiéri vzdušne a veľmi jednoducho.

zdroj: http://www.riva1920.it

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS