23/3
Schodíky a stolička zároveň, to je Scale!

Schodíky a stolička zároveň, to je Scale!

23. března 2012 v 07.00 , Nábytok

Sponzorované odkazy

Multifunkčnosť rozhodne nie je ničím výnimočným, ba naopak sa jedná o veľmi vyhľadávanú vlastnosť v súčasnom dizajnovanom nábytku a bytových doplnkoch. To odráža aj téma dnešného článku. Ako sa budete môcť čoskoro presvedčiť, máme čo dočinenia s výrobkom, ktorý dokáže osloviť každého.

Volá sa to Scale. Navrhol to Benedetto Quaquaro pre spoločnosť Cerutti Baleri. A nie je to nič iné ako schodíky, ale tak trochu iné schodíky. Titulok neklame. Tieto schodíky s názvom Scale totiž zároveň výborne poslúžia aj ako stolička. Samozrejme tým nemyslíme, že by ste schodíky využívali k tomu, k čomu sú určené, a súbežne si na ne sadli či niečo odložili, hoci aj to je možné. Skôr tieto schodíky jednoducho zložíte či rozložíte a výsledok – stolička – je tu.

Cena sa pohybuje nad dvoma tisíckami dolárov, čo rozhodne nie je malá čiastka. Na druhú stranu, možno sa čoskoro niekto rozhodne ísť tou istou cestou, ale za menej peňazí. Konkurencia je drahá a tieto schodíky, respektíve tento nápad sa zdá byť príliš lákavým.

zdroj: http://www.stardust.com/ … ssories.html

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS