25/5
Postele IKEA 2012

Postele IKEA 2012

25. května 2012 v 07.00 , Spálne

Sponzorované odkazy

Posteľ – synonymum pre odpočinok a spánok! Kvalitná a pohodlná posteľ je veľmi dôležitá, ale kde ju zohnať? Stavte na švédsku spoločnosť IKEA, ktorá predáva postele s vysokou kvalitou a navyše za výhodné ceny.

Posteľ Ikea – dizajnový kúsok, ktorý vám dopraje hodnotný spánok a relaxáciu! Kúsky pre rok 2012 vám prináša nový IKEA katalóg. Ak ale ich katalóg doma nemáte, poďte sa s nami na tieto výrobky pozrieť v tomto článku.

Manželské postele IKEA

Ľahnite si každý večer so svojou drahou polovičkou do manželskej postele, v ktorej sa budete obaja cítiť komfortne. Nebojte sa masívneho dreva alebo kovového rámu, nemajte strach z dizajnových kúskov.

Navyše, ak potrebujete náhradné úložné priestory do vašej spálne, IKEA vám prináša praktické úložné boxy a diely pod vašu posteľ.

Jednolôžkové postele IKEA

Zháňate jednolôžkovú posteľ? IKEA vám pre tento rok ponúka postele s originálnym a dizajnovým rámom, ktorý dokonale oživí vašu izbu či spálňu. Ikea postele s úložným priestorom sú v ponuke nielen ako dvojlôžkové, ale aj ako jednolôžkové modely.

Tieto úložné priestory sú vhodné pre mladých, ktorí môžu tieto priestory využívať ako úschovňu pre svoje tajné veci, užívať ako nočný stolík alebo do nich vložiť matrac a urobiť z nich náhradný priestor pre svoje návštevy.

Poschodové postele IKEA

Poschodové postele IKEA sú perfektnou variantou pre spoločnú izbu dvoch i viacerých detí. Postele sú navyše jednoducho designované a vaše deti si ich tak môžu ozdobiť podľa vlastných myšlienok a fantázií.

Bazár posteľou

Nechcete kupovať novú posteľ? Stačí vám nejaká staršia? Aj v bazáre môžete zakúpiť kvalitnú posteľ, ktorá síce poslúžila už niekomu inému, ale aj vám urobí dobrú službu. Na týchto bazároch ale tiež môžete zakúpiť postele, ktoré nie sú nijako použité a napriek tomu sú za polovičnú cenu.

Vyskúšajte i-bazar.cz a nájdite si to pravé pre vás!

Zdroj: www.ikea.com / cz / sk , www.i-bazar.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS