29/5
Stolička a stoly IKEA

Stolička a stoly IKEA

29. května 2012 v 07.00 , Stoličky , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Stoly, stolíky, stolčeky – významná súčasť a dominanta každej jedálne či kuchyne, pracovne alebo detskej izby. Zasadá sa k nim pri raňajkách, obedoch aj večerách, stávajú sa z nich pracovné dosky, miesto na hranie, ale aj miesto pre odkladanie rôznych vecí. Stoly ale nie sú len praktickým nábytkom vášho bytu, ale tiež sa môžu stať významným dizajnovým kúskom.

Tuzemský trh prináša svojim spotrebiteľom širokú ponuku najrôznejších typov stolov a stoličiek. My sa v tomto článku budeme ale sústrediť na produkty švédskej nábytkárskej spoločnosti IKEA, ktoré sú predstavené v novom katalógu firmy pre rok 2012.

Jedálenské stoly IKEA

Jednoduchosť, prirodzenosť – to sú jedálenské sety a stoly od spoločnosti IKEA, ktoré môžete využiť nielen vo veľkom, ale aj v malom byte. V prípade, že ste vlastníkom garsónky a napriek tomu chcete mať jedáleň, nie je problém. Stavte na stôl BJURSTA s rozmermi 50 × 70cm, ktorý sa navyše dá ešte rozložiť a predĺžiť tak na 90cm.

Ak nemáte radi ostré tvary, stavte na okrúhly stôl IKEA z tvrdeného skla, ktorý sa stane luxusným kúskom vo vašej jedálni. A navyše, jeho údržba je tak jednoduchá!

Stolička IKEA

Už ste si vybrali váš nový jedálenský stôl? Tak teraz prichádzajú na rad stoličky jedálenské, ktoré budú dokonale dopĺňať stôl. Trendy pre jar 2012 sú rôzne výrazné farby, takže sa nemusíte báť a obyčajný biely stôl môžete oživiť farebnými stoličkami v čalúnenom alebo v plastovom prevedení.

V prípade že zháňate len barové stoličky do svojej kuchyne, aj vy si v IKEA dome prídete na svoje. Stavte na jednoduchosť a štýl!

Písacie stoly IKEA

Písacie stoly do pracovní by mali byť nielen pohodlné, ale aj praktické. A presne to sú písacie stoly IKEA – dizajnové stoly s poličkami alebo zásuvkami. Ak ale chcete mať svoj pracovný stôl schovaný a nechcete, aby boli vidieť všetky tie káble alebo laptotp, stôl VIKA vein je to pravé pre vás. Po práci jednoducho všetko zaklapnete a nič nie je vidieť!

Detská IKEA

Že aj vaša drahá ratolesť chce mať svoj ​​vlastný jedálenský priestor? IKEA detský stôl a stoličky z kolekcie Mammut im urobia neskutočnú radosť. Stolík môžu navyše využiť aj ako hrací alebo maľovací kútik. Detské stoličky Mammut sú navyše perfektné na údržbu.

Zdroj: Hemer / Thinkstock, www.ikea.com / cz / sk

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS