23/8
Domáci výrobník nápojov Soda Stream ovláda leto 2012!

Domáci výrobník nápojov Soda Stream ovláda leto 2012!

23. srpna 2012 v 07.00 , Domáce spotrebiče , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Leto je plné horúcich dní, a preto je potrebné dodržiavať pitný režim! Organizujete grilovačku, príde vám návšteva alebo len máte veľký smäd a zabudli ste nakúpiť fľaše s pitím? Nie je problém! S novým domácim výrobníkom perlivých nápojov Soda Stream už žiadne pet fľašky potrebovať nebudete. S týmto pomocníkom pripravíte rýchlo osviežujúce nápoje a navyše šetríte životné prostredie. A to sa oplatí, nie?

Soda Stream

A ako tento skvelý domáci pomocník funguje? Stačí naplniť fľašu, ktorá je súčasťou sady obyčajnou vodou z vodovodu, potom pripevniť a zaskrutkovať túto fľašu do výrobníka a opakovaným stlačením tlačidla naperliť nápoj podľa vlastnej ľubovôle a priania. Potom už stačí len fľašu odskrutkovať, dochutiť nápoj príslušným sirupom, a potom už si len vychutnať dokonalú chuť domáceho perlivého pitia. Čo vy na to?

Soda Stream navyše môžete vyberať z najrôznejších farieb, designov a prevedení. Aký by sa hodil práve do tej vašej domácnosti? Cena sa pohybuje od 69eur za ten najklasickejší až po 179eur za ten najdesignovejší.

Sirupy do nápojov môžete nakupovať v každom väčšom supermarkete alebo hypermarkete, a to v niekoľkých rôznych príchutiach ako jahoda, pomaranč, citrón, limetka, cola, energetický nápoj a mnoho mnoho ďalších.

Teraz už môžem popriať len dobré vychutnanie!

Zdroj: http://sodastream.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS