27/11
Zdravé spanie je dôležité pre náš zdravý život

Zdravé spanie je dôležité pre náš zdravý život

27. listopadu 2012 v 14.45 , Spálne

Spánkom strávime až tretinu nášho života a aby bol ten bdelý život spokojný a zdravý, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť aj nášmu odpočinku, a to najmä pri spaní. Dnešná populácia trpí celým radom chorôb pohybového aparátu. Životný štýl dnešnej doby je rýchly, človek je stále pod tlakom a v strese, mnoho zamestnaní sa odohráva v kancelárii pri počítači. Sedavý typ práce a nedostatok pohybu je jedným z najčastejších dôvodov, prečo ľudia trpia bolesťami chrbta, kĺbov, stuhnutosťou šije, bedier, bolesťou končatín.

Nekvalitný a nedostatočný spánok prináša mnoho problémov

Jedným z najdôležitejších predpokladov zdravého a bezbolestného života je kvalitný spánok. Ak už trpíte niektorým z vyššie uvedených zdravotných problémov, jedným z prvých opatrení, ktoré vám zaistia návrat bezbolestného života je obstaranie si dobrej postele s kvalitným matracom. Doprajte si teda jedinečný komfort, aký vám zaistí kvalitný zdravotný matrac jedného z popredných českých výrobcov – firmy Tropico Plus. Čoskoro zaznamenáte rozdiel nielen v spánku, ale predovšetkým v ústupe problémov, ktoré ste si ani so zlým spaním nespájali. Budete pokojnejší, výkonnejší, spokojnejší a predovšetkým usmievavý, oddýchnutý a v pohode, pretože vás zrazu nebude nič bolieť.

Starostlivosť o starých či chorých je s kvalitnými matracmi ľahšia

Spoločnosť Tropico plus vyrába aj zdravotné matrace určené pre chorých, príp. stále ležiacich pacientov, či už v domácej či ústavnej alebo nemocničnej starostlivosti. Ide o tzv. antidekubitné pasívne matrace. Svojím navrhnutím, konštrukciou a vlastnosťami použitých materiálov zabraňujú vzniku preležanín – dekubitov. V súčasnej dobe prebieha schvaľovací registračný proces a klinické hodnotenie, počas ktorého získajú tieto matrace certifikát zdravotníckej pomôcky triedy I. Pri používaní tohto matracu a zdravotného polohovacieho lamelového roštu získate prvotriednu a maximálne komfortnú starostlivosť o chorých pacientov.

Využite niektorú z výhodných akcií výrobcu a zabezpečte si kvalitný spánok za zvýhodnenú cenu alebo pri nákupe matracov v sade 1+1 zdarma. Určite sa vám vynaložené investície čoskoro vrátia v podobe pokojného a bezbolestného života a kvalitného odpočinku.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS