5/11
Zrkadlá do vašej kúpeľne - kvalitný začiatok každého dňa

Zrkadlá do vašej kúpeľne - kvalitný začiatok každého dňa

5. listopadu 2013 v 00.00 , Bytové doplnky , Kúpeľne , Sklo

Sponzorované odkazy

Každý deň začína hygienou a pohľadom do zrkadla. Určite s nami budete súhlasiť, keď prehlásime, že správne zvolené zrkadlo bude mať vplyv na štart vášho dňa. Výberu správneho zrkadla je veľmi dôležité venovať veľkú váhu, a práve preto sme si pre vás dnes pripravili niekoľko originálnych tipov na kúpeľňové zrkadlá, pričom však nemožno vylúčiť, že by sa nevyčleňovali aj niekde inde vo vašom byte či dome.

Mirror #180 od halb/halb

Začnime tým najjednoduchším, čo je okrúhle zrkadlo. Nasledujúci kúsok s pomenovaním Mirror #180 z obchodu halb/halb nie je len ledajakým obyčajným zrkadlom. Je totiž rozdelené na dve časti, ktoré k sebe zvierajú určitý uhol, čo vytvára nevšedný efekt, vďaka ktorému sa môžu pri zrkadle nerušene upravovať dve osoby, čo iste ocení vaša drahá polovička. Obchod halb/halb má navyše sídlo v Európe, takže ak o zrkadlo máte naozajstný záujem, posielajú ho aj do Slovenskej republiky, avšak najskôr musíte zaplatiť sumu €195.

Zrkadlo Mirror #180 – halbhalb.euZrkadlo Mirror #180 – halbhalb.eu

Mirror Shelf od Golden Biscotti

Budeme verní jednoduchosti, nasledujúce zrkadlo sa vyznačuje rovnou linkou a ostrými uhlami, takže je nepochybne vhodné do modernejšie vybavených kúpeľní. Ide prakticky o nesymetricky odrezané sklo s nasadzovacou drevenou či bielou poličkou pre menšie nevyhnutnosti, napríklad kefky, kozmetiku či holenie. Kúsok vhodný pre nenáročných. Zrkadlo s názvom Mirror Shelf má na svedomí dizajnér Golden Biscotti a zakúpiť ho môžete za 125 $.

Zrkadlo Mirror Shelf – goldenbiscotti.bigcartel.comZrkadlo Mirror Shelf – goldenbiscotti.bigcartel.com

Reflect Mirror od mollaspace

Zatiaľ sme sa držali pri zemi, avšak nasledujúce zrkadlo všetko zmení. Jedná sa o kúsok zložený z dvoch častí, z ktorých menšia časť môže slúžiť ako polička na pastu, holiaci strojček, avšak dizajnéri od mollaspace mysleli ešte trochu inak. Vďaka tomu, že uhol oboch častí zviera deväťdesiat stupňov, môžete zrkadlo umiestniť napríklad do rohu, pričom umiestnením niekoľkých zrkadiel do miestnosti a správneho osvetlenia vznikne špeciálny svetelný efekt. Nám však postačí ako zrkadlo nad umývadlom, a určite ho vaša návšteva neprehliadne.

Zrkadlo Reflect Mirror – mollaspace.comZrkadlo Reflect Mirror – mollaspace.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS