28/11
Obliečky Playboy

Obliečky Playboy

28. listopadu 2013 v 07.45 , Spálne

Sponzorované odkazy

Aj v tomto dosť obmedzenom odbore sa dá uplatniť kreativita a istá dávka vtipu, aj keď v tom niekto môže vidieť jednoduchú reklamu. Hovorím o obliečkach Playboy, ktoré sú dnes už bežne dostať u väčšiny slovenských predajcov ako luxusné saténové obliečky s logom tohto svetovo presláveného časopisu. Predpokladám, že väčšina z vás vie, čím sa Playboy zaoberá a nemusím dlho približovať jeho súvislosť s obliečkami respektíve posteľou všeobecne.

Materiál

Ako som už naznačil, jedná sa o veľmi kvalitné obliečky. Sú celé saténové, alebo ako by povedal odborník, ide o materiál 100% polyester. Majú gombíkové zapínanie a štandardný rozmer 140×200cm pri prikrývke a 70×90cm pri vankúši. Satén je veľmi kvalitná tkanina, ktorú každý pozná hlavne kvôli charakteristickej lesklej lícnej strane. Vyrába sa z takpovediac „nekonečných“ nití a to práve z polyesterových. Obliečky Playboy sa ale môžu svojou kvalitou spracovania smelo merať s prírodným hodvábom, najluxusnejším variantom saténu. Celkovo sú obliečky veľmi príjemné na dotyk a nemusia sa žehliť. Slabšou stránkou tejto tkaniny je, že môže často veľmi chladiť, čo je ale u kvalitného spracovania prakticky vylúčené.

Modely obliečok

Na slovenskom trhu je štandardne k dispozícii 10 variant obliečok Playboy, ktoré majú rôzne ďalšie farebné modifikácie. 80. roky by vám mohli pripomínať modely Disko Pink a Playboy Srdiečka, ktoré svojím vzorom naozaj pôsobia ľahko staromódne. Na druhej strane, ak vám satén nie je úplne príjemný, práve variant Disco Pink je jediný z celej série, ktorý je zo 100% bavlny. Luxusnejším dojmom už pôsobia obliečky Playboy s leopardím vzorom v kombinácii s čiernym saténom. Ak máte radi skôr jednoduchosť, môžete vyberať z troch elegantných variantov, kde je na perine len symbol zajačika Playboya a inak žiadny ďalší vzor a to v troch farebných odtieňoch – biela, čierna a ružová. Zostávajú štyri modely s rôznymi zložitejšími vzormi, ktoré by vám ale tiež mohli padnúť do oka. Záleží len na vkuse.

Nepochybne veľmi zaujímavé luxusné obliečky, kde ale budete musieť za exkluzivitu zaplatiť, takže si pripravte sumu v rozmedzí 60 – 100 € (cena sa odvíja od modelu). Avšak osobne si myslím, že cena plne zodpovedá kvalite spracovania a zaujímavému nápadu. Ak chcete mať v spálni obliečky, ktoré len tak niekto zo známych nemá, obliečky Playboy by vám mohli tento problém vyriešiť.

zdroj: http://www.e-povleceni.com/

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS