23/11
Kuchyne Sykora - moderné kuchyne

Kuchyne Sykora - moderné kuchyne

23. listopadu 2013 v 07.30 , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Roku 1992 sa rozhodli bratia Sýkorovi založiť rodinnú spoločnosť, zameranú na výrobu a predaj kuchynského nábytku. Počnúc týmto rokom sa začali písať dejiny spoločnosti Kuchyne Sykora a z pôvodne malej spoločnosti sa stala spoločnosť nadnárodná.

V rámci celej Českej Republiky prezentuje firma svoje kuchynské zostavy v šesťdesiatich kuchynských štúdiách, ktoré disponujú modernými počítačovými programami, ktoré dokážu preniesť jednoduchý návrh kuchynskej linky do trojrozmerného prevedenia. Spoločnosť Sykora svoju produkciu exportuje aj do ostatných európskych krajín, k hlavným odberateľom patria zákazníci z Ruska, Slovenska, Estónska, Nemecka, Rakúska, Nórska, Lotyšska a Holandska.

Spoločnosť Sykora si, pre svoju poctivú prácu, získava čoraz viac spokojných zákazníkov, ktorí oceňujú predovšetkým vysokú kvalitu použitého materiálu, veľmi ústretové jednanie zo strany personálu a široký výber sortimentu. K veľkým prednostiam spoločnosti patrí poradenstvo, ktoré je zákazníkom poskytované zadarmo a architektonický nákres vybranej kuchynskej zostavy. Kvalita výrobkov, výrobných postupov a procesov je spečatená opakovaným udelením certifikácie kvality ISO 9001. Spoločnosti Sykora nie je ľahostajné životné prostredie ani príroda, ku ktorej sa snažia správať veľmi šetrne, čo dokazuje certifikát ochrany životného prostredia ISO 14001, ktorý bol spoločnosti udelený.

Spoločnosť Sykora disponuje sortimentom vysokej kvality, nadčasovosti, modernosti, s nadštandardnými službami a perfektným servisom.

Dizajn a štýl

Jednotlivé kuchynské zostavy sú zaradené do troch skupín, ktoré sa charakterizujú jednotným alebo veľmi podobným dizajnom, materiálovým prevedením a cenovou skupinou.

Moderný štýl

Kolekcia v modernom štýle ponúka desiatky rôznych kuchynských zostáv, ktoré sa od seba líšia farebným prevedením, typom dvierok a doplnkovými systémami. Kuchynské dvierka a ostatné čelné plochy sú dodávané v matnom alebo lesklom prevedení, rôznych materiálových kombináciách a dekóroch. Kuchynské linky v modernom štýle sa dajú charakterizovať ako luxusné, elegantné, minimalistické, ktorých prednosťou je klasická jednoduchosť.

Klasický štýl

Kuchynské zostavy zaradené do klasického štýlu sú najlepšou voľbou pre priaznivcov klasickej elegancie a tradičnosti, ktorí uprednostňujú prirodzený pôvab jednoduchých foriem a priamych liniek. K obľúbeným vzorom patria najrôznejšie dekóry imitácie dreva, k obľúbeným patrí dub, buk, wenge, teak, gaštan a čerešňa. Pre náročnejších zákazníkov je pripravená špeciálna kolekcia, vyrobená z masívneho dreva, ktoré je dôkladne remeselne spracované do najmenších detailov.

Rustikálny štýl

Dizajn kuchýň v rustikálnom štýle je prispôsobený tradičným, vidieckym kuchyniam s istou dávkou romantiky. Kuchyne v rustikálnom štýle, ktoré spoločnosť na trhu prezentuje pod názvom „gaštan“, v sebe odráža pravý staročeský esprit, ktorý sa dokonale snúbi s prvkami moderného štýlu.

Zdroj: http://www.kuchyne-sykora.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS