25/12
Kuchyne Gorenje

Kuchyne Gorenje

25. prosince 2013 v 06.15 , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Spoločnosť Gorenje, zaoberajúca sa výrobou a predajom kuchynských liniek a domácich spotrebičov, figuruje na českom trhu už 38 rokov. Za toto obdobie sa spoločnosť stala symbolom moderných kuchýň nielen v Českej republike, ale takmer na celom svete. Spoločnosť sa so svojou produkciou kvalitných výrobkov a doplnkového servisu radí medzi 8 najväčších výrobcov domácich spotrebičov v Európe. V Českej republike prezentuje spoločnosť Gorenje svoje výrobky vo svojich 52 špecializo­vaných, značkových štúdiách.

Dizajn a štýl

Na tvorbe dizajnu a štýlu kuchynských zostáv spolupracuje spoločnosť so svetovými dizajnérmi, ku ktorým patrí Paolo Pininfarina a Ora Ïto. Vyberať môžeme zo širokého sortimentu najrôznejších typov kuchýň, ponuka zahŕňa moderné, klasické aj rustikálne modely.

Kategórie a typy kuchynských zostáv

Jednotlivé kuchynské zostavy sú zaradené do troch kategórií, ktoré sa charakterizujú bohatým výberom elementov, dizajnérskeho prepracovania a štýlu. Podľa jednotlivých kategórií, zvoleného typu materiálu použitého na výrobu dvierok, typu pracovných dosiek či doplnkov sa odvíja výška ceny. Spoločnosť Gorenje používa pre výrobu kuchynských dvierok rôzne druhy materiálov, ku ktorým patrí lamino čiže drevotriesková doska, dyha čiže dyhovaná drevotrieska, MDF zalisovaná vysoko odolnou fóliou. K najdrahším a zároveň najkvalitnejším materiálom použitým pre výrobu kuchynských zostáv patrí masív, z ktorého sú vyrobené čelné plochy dvierok.

Kategória ELEGANCE čiže CLASSIC zahŕňa kuchynské zostavy disponujúce jednoduchými líniami, ľahkosťou a modernou variabilitou. Kuchyne sú vyrábané z ušľachtilých materiálov v rôznych farebných prevedeniach a štýloch. Zostavy disponujú dokonalou prepracovanosťou až do najmenších detailov, spĺňajú všetky požiadavky na moderný trend a funkčnosť.

Kategória PREMIUM zahŕňa vysoko luxusné kuchyne, ktoré sú navrhnuté podľa najnovších trendov v súlade s interiérovým riešením priestoru. K modernému dizajnu prispieva materiálová kombinácia skla, kovu a hliníka, moderné aj atypické farebné prevedenie či najnovšie dekoratívne elementy.

Kategória EXCLUSIVE predstavuje kuchynské linky, ktoré sú inšpirované prírodou a tradíciou. Charakteristickým rysom kuchynských liniek, zaradených do exkluzívnej kategórie, je nadčasový a dokonalý dizajn, ktorý sa perfektne snúbi s ušľachtilým spracovaním.

Jedinou úlohou zákazníka je výber kuchynskej zostavy v niektorom špecializovanom štúdiu, spoločnosť sa potom postará o kompletný servis, ktorý zahŕňa zameranie kuchyne a priestoru, výrobu a následnú montáž vrátane všetkých elektrospotrebičov. K ďalším prednostiam spoločnosti patrí profesionálne poradenstvo nielen v čase plánovania a zostavovania návrhu ale aj počas výroby a montáže.

Zdroj: http://www.g-k.cz, http://www.gorenje.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS