30/12
Moderné sedacie súpravy KRAMFORS / sedacie súpravy IKEA

Moderné sedacie súpravy KRAMFORS / sedacie súpravy IKEA

30. prosince 2013 v 06.30 , Kreslá a sedacie súpravy

Sponzorované odkazy

Ako som už písal v článku Švédsky spánok alebo posteľ MALM / IKEA postele, chystám sa zariaďovať nový byt. Hľadám moderné a kvalitné bytové prvky a rozumné ceny.

Aj keď pôvodný plán bol nemať byt ako z katalógu IKEA, nakoniec to vyzerá, že veľkú časť nábytku budem nakupovať práve tam.

Po posteli prišiel na rad výber sedacej súpravy. Môj byt má pomerne malú obývaciu izbu a preto nemôžem voliť príliš masívne, rohové sedacie súpravy. Napriek tomu by som chcel sedaciu súpravu modernú a praktickú.

Po návštevách niekoľkých predajní nábytku som opäť skončil v predajni IKEA, v kúte sedacích súprav. Do oka mi padli sedacie súpravy zo série KRAMFORS. Podľa informácií predajcu je táto séria na trhu od roku 2006. Vyznačuje sa masívnym prevedením a veľmi odolným povrchom. Teda ak si vyberiete textilný poťah. Ten je veľmi hrubý a sedaciu súpravu tak robí veľmi odolnú proti ošúchaniu.

Sedacie súpravy zo série KRAMFORS majú širokú ponuku variant od rohových dielov sedačiek, dvoj aj trojmiestnych, podnožiek a hlavne ponúkajú možnosť výmenných poťahov pre všetky diely sedacej súpravy.

Ja som si zatiaľ zvolil farbu žltú, ktorá má nádych do zelena a bude perfektne korešpondovať s tmavým nábytkom a tmavou stenou mojej obývačky.

Sedacie súpravy KRAMFORS považujem za ideálne riešenie.

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS