23/12
Kúpeľne SIKO

Kúpeľne SIKO

23. prosince 2013 v 06.15 , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Spoločnosť SIKO KÚPEĽNE a. s. patrí k najväčším maloobchodným reťazcom špecializujúca sa na kompletné kúpeľňové vybavenie.

V Prahe, na Černém mostě sa nachádza špecializované developerské oddelenie, ktoré zabezpečuje kompletnú materiálovú dodávku mnohým stavebným i devoloperským firmám. Vzorkovňa na Černém mostě disponuje rozlohou o celkovej ploche 1 200 m², na ktorej sa nachádza celkom 80 kójí, plne vybavenými najnovšími vzorkami. Predajňa dokáže flexibilne reagovať takmer na akúkoľvek požiadavku, zákazníkom je tu k dispozícii klientske centrum, ktoré slúži nielen pre správny výber požadovaného materiálu, ale aj pre prípadné zmeny. Zákazníkom je k dispozícii plne a moderne vybavené grafické oddelenie, ktoré dokáže mesačne spracovať až na 400 vizualizácií kúpeľňových podôb. Z predajne je tiež zabezpečené logistické zásobovanie zakúpeného materiálu na vopred určené miesto – stavbu.

Na území Českej republiky môžu zákazníci navštíviť 21 vzorkových predajní, v ktorých nájdu kompletný sortiment spoločnosti SIKO. Spoločnosť sa snaží osloviť čo najširšiu skupinu zákazníkov, čomu prispôsobila predovšetkým cenové kategórie, ktoré sa pohybujú od veľmi nízkych, cez strednú až vyššiu cenovú kategóriu. Na všetkých predajniach je tovar vystavený tak, aby si zákazníci mohli prehľadne prezrieť možnú alternatívu usporiadania kúpeľňového priestoru, vrátane najrôznejších noviniek. V predajniach sa o zákazníkov po celú dobu ich prehliadky venuje profesionálne vyškolený personál, ktorý im je schopný poskytnúť rôzne služby a zodpovedať najrôznejšie otázky. Pomocou špeciálneho počítačového programu si môžu zákazníci urobiť aspoň malú predstavu o finálnej podobe svojej novej kúpeľne.

Najdôležitejším marketingovým nástrojom spoločnosti SIKO je tlačený, farebný katalóg, v ktorom sa nachádza najdôležitejší sortiment spoločnosti. Všetky fotografie, ktoré sa v katalógu nachádzajú, pochádzajú priamo z predajní, nie sú prevzaté z katalógu výrobcov. Pre zvýšenie predajnosti a prezentácie tovaru, používa spoločnosť vlastné webové stránky, z ktorých si zákazníci, formou online predaja, môžu nakúpiť tovar z pohodlia domova. Samozrejme nie je možné do katalógu ani na webové stránky umiestniť všetkých 20 000 položiek, ktoré spoločnosť má na sklade. Pomocou týchto marketingových nástrojov uverejňuje spoločnosť približne 3 000 najpredá­vanejšieho a z pohľadu zákazníka najdôležitejšieho sortimentu. Kompletný sortiment nájdu zákazníci priamo v jednotlivých predajniach.

Kúpeľne SIKO

Spoločnosť SIKO zastupuje najväčší výrobca kúpeľňového vybavenia, ku ktorým patrí napríklad spoločnosť RAKO, KERAMIKA, RAVAK, VAGNERPLAST, JIKA, LAUFEN a španielskych výrobcov GAYA, TESANY, CERAMICAS APARICI, VENUS. Sortiment spoločnosti SIKO je zameraný na obklady, dlažby, obkladové doplnky, vodovodné batérie, sprchový program, vane a vaňové zásteny, príslušenstvo k vaniam, kúpeľňové zostavy, umývadlá, keramické vaničky, sanitárnu keramiku, toaletné sedátka, kúpeľňový nábytok, radiátory, kúpeľňové textílie a kúpeľňové doplnky.

Zdroj: http://www.siko-koupelny.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS