19/12
IKEA: Populárne nástenné police LACK

IKEA: Populárne nástenné police LACK

19. prosince 2013 v 06.00 , Bytové doplnky , Nábytok

Sponzorované odkazy

Ikea sa stala synonymom pre kompletné vybavenie interiéru za pomerne priaznivé peniaze. Výrobky, ktoré je možné v obchodných domoch Ikea zakúpiť, sú zamerané na celú domácnosť a vyberať môžeme nielen zo širokej ponuky druhov, ale aj zo širokej palety farieb jednotlivého druhu.

Okrem klasického nábytku ponúka Ikea aj drobnejšie nábytkové doplnky, ktorými sú napr. police, poličky alebo vešiaky. Ucelenú kolekciu drobnejšieho interiérového vybavenia predstavuje séria LACK, ktorá okrem nástenných políc zahŕňa napr. jednoduché stolíky pod televízory.

Nástenné police LACK

Jednoduché, elegantné, moderné, funkčné a predovšetkým s vysokou dávkou osobného dizajnu – to sú nástenné police LACK.

Filozofiou spoločnosti Ikea je predávať výrobky všetkým ľuďom, bez ohľadu na ekonomické postavenie či finančnú situáciu. Výrobky sú obvykle dostupné všetkým alebo širokej vrstve obyvateľstva. V tomto duchu sa nesie cenová stratégia poličiek LACK, ktoré napriek svojmu vyspelému dizajnu disponujú veľmi priaznivou cenou.

Police LACK – štandard

Nástenná polica LACK so skrytým upevňujúcim kovaním je k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach. Zákazníci môžu vyberať z ponuky farieb: biela, efekt breza, efekt orech, svetlo modrá, čiernohnedá, čierna, červená a žltá.

Polica je zaujímavá predovšetkým svojím interiérovým splynutím, v priestore pôsobí nenápadne a prirodzene. Vďaka zabudovanému kovaniu sa polica LACK stáva prirodzenou súčasťou steny.

Policu LACK môžeme zakúpiť v obchodnom dome Ikea za 10 €, v rozmeroch 110 × 26 × 5 cm alebo vo väčšom prevedení 190 × 26 × 5 cm. Maximálna záťaž police je 5 – 15 kilogramov, v závislosti od typu steny a spôsobu upevnenia.

Police LACK sú vyrobené z obnoviteľných materiálov, ktorými sú úlomky dreva, drevené vlákna, teda ich po odslúžení môžeme zužitkovať ako ďalší materiál alebo na výrobu energie.

Strohosť vlniacich sa hrán

Do kategórie nástenných políc LACK patrí aj vlniaca sa polica disponujúca ostrými hranami. Tento typ police je k dostaniu za 24 € a k dispozícii v niekoľkých farebných prevedeniach.

K prednostiam tejto police patrí punc moderného trendu interiérovej ​​aktuálnosti.

zdroj: http://www.ikea.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS