5/1
Stojany na víno: Hodnotné moderné dielo UMA

Stojany na víno: Hodnotné moderné dielo UMA

5. ledna 2014 v 07.15 , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Každý vinár vie, že aj to najlepšie víno bez starostlivého uskladnenia môže onedlho stratiť na kvalite. Vy samozrejme viete, že funkčnosť je dobrá vec, ale zároveň nechcete zabúdať ani na neopozeraný a vkusný vzhľad. Všetky tieto vlastnosti potom inšpirovali americkú spoločnosť UMA, aby vo svojom sortimente nezabudla na po všetkých stránkach perfektné stojany na víno ​.

Stojan na víno​​, to nie je len ďalší kus vášho nábytku. Stojan na víno musí bezvýhradne korešpondovať s výberovými ročníkmi vašich vín, a tak byť hodnotným dielom samým o sebe. V prípade ponuky firmy UMA (Urban Materials + accesoires) sa nemusíte báť, že siahnete vedľa. Všetky ich moderné stojany na víno​ sú vyrobené z ušľachtilých materiálov a pritom ešte uchvacujú svojím originálnym vzhľadom.

Ako už bolo dvakrát spomenuté, hlavnou prednosťou týchto stojanov na víno je ich vydarený dizajn, ktorý sa pýši jedinečným spracovaním. Tvary, tvary, tvary. Tie jedinečné tvary. O tom presne hovorím. Ešte skôr, než vás nechám pokochať sa pri fotografiách, by som zdôraznil, že tieto inšpiratívne kusy som zazrel aj dokonca v niektorých slovenských predajniach. Takže nezúfajte a vyrazte nakupovať: Možno podobný stojan čaká práve na vaše víno.

zdroj: http://www.iloveuma.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS