12/1
Ak hľadáte koberec presne pre vás, sú tu Koberce Trend!

Ak hľadáte koberec presne pre vás, sú tu Koberce Trend!

12. ledna 2014 v 07.30 , Bytový textil

Sponzorované odkazy

Počiatky vzniku firmy Koberce Trend sa datujú do roku 1997, v ktorom bola založená prvá česká pobočka. V súčasnej dobe prevádzkuje firma na území ČR osemdesiatjeden maloobchodných predajní, čím sa radí k najväčším obchodným reťazcom v Česku, zaoberajúcich sa sortimentom podlahových krytín. Ďalších päťdesiatjeden maloobchodných predajní sa nachádza na Slovensku, pätnásť predajní je otvorených v Maďarsku, po dvoch maloobchodných predajniach disponuje aj Slovinsko a Rumunsko.

Sortiment firmy Koberce Trend

V hlavnej ponuke Koberce Trendkoberce metrážové a kusové, behúne, PVC a laminátové podlahy. Doplnkovým sortimentom, ktorý spoločnosť ponúka, sú zdravotné matrace, garniže a podlahové lišty. Metrážové koberce sa ďalej delia do osobitných kategórií, ktorými sú koberce podkladové, s potlačou, scroll koberce, slučkové, záťažové, trávnaté a strihané koberce.

Široká ponuka podlahových krytín a široká cenová škála umožňuje dokonalý výber všetkým sociálnym skupinám zákazníkov. Záťažové koberce sú zvyčajne určené do objektových zón s vysokou frekvenciou premávky, pretože disponujú vysokou mierou kvality, praktickosťou a menšou opotrebovateľnos­ťou. Kusové koberce predstavujú dominantný element, ktorý dotvára celkovú atmosféru interiéru. Spoločnosť Koberce Trend ponúka kusové koberce v najrôznejších veľkostiach a v širokej škále aktuálnych dizajnov a prevedení.

Sortiment behúňov zahŕňa menšie kusy kobercov, ktoré sú určené predovšetkým do najfrekventova­nejších zaťažených priestorov domu. Behúne sú vhodné do predsiení, vstupných hál alebo na pokrytie schodišťa.

Kompletný servis

Spoločnosť Koberce Trend zabezpečuje svojim zákazníkom dopravu vybraného koberca priamo do domu, pokládku a odborné poradenstvo, ktoré sa týka správnej údržby podlahovej krytiny. Špeciálne školený personál dokáže zákazníkom pomôcť s výberom vhodného koberca, pretože nie každý druh je vhodný do každej miestnosti domu.

Pokiaľ má zákazník špecifické želania, je firma schopná zhotoviť dokonca aj „zákazku na kľúč“. Všetok svoj ​​sortiment prezentuje firma Koberce Trend na internete, kde si zákazník môže tovar v kľude vybrať a objednať z pohodlia domova.

Cieľom firmy Koberce Trend je ponúknuť zákazníkom široký výber podlahových krytín v rôznych cenových variáciách, kompletný servis a profesionálny prístup.

zdroj: http://www.koberce-trend.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS