10/1
Dekoratívne nálepky, to sú nielen nálepky na stenu či nálepky na notebook

Dekoratívne nálepky, to sú nielen nálepky na stenu či nálepky na notebook

10. ledna 2014 v 07.15 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Posledným trendom vo výzdobe interiéru sú nepochybne dekoratívne nálepky. Tie sa tešia značnej obľube ako v domácnostiach, tak si našli svoje miesto aj v komerčných priestoroch. Na trhu existuje dnes už veľa spoločností a značiek, ktoré sa týmto fenoménom zaoberajú. Tapety sú passé už niekoľko rokov a prostá výmaľba dnes už tiež neosloví, nehľadiac na to, koľko stien ste namaľovali rôznymi farbami. Ak chcete naozaj oživiť váš interiér, potom práve pre vás budú nálepky na stenu tým pravým.

So zrejme najširšou a zároveň najpodarenejšou a najzaujímavejšou ponukou som sa stretol u spoločnosti HU2 Design, ktorá si do podtitulku svojho názvu dala prezývku The Smart Vinyl Laboratory. Jej členovia, vrátane zakladateľa menom Antoine, pochádzajú z Francúzska, avšak ich nálepky sa vyrábajú vo Veľkej Británii, odkiaľ putujú do celého sveta.

Hu2 Stickers, alebo jednoducho nálepky HU2, môžu byť aplikované na rozličné druhy povrchov. Okrem stien je možné lepiť tieto nálepky na okná, zrkadlá, dvere, podlahy aj chladničky. Špeciálnou sériou sú potom nálepky na notebook, ktoré sa odlišujú danými rozmermi vášho počítača. A tou vôbec najšpeciálnejšou, ktorú HU2 Design ponúka, je rad venovaný britskému umelcovi menom Banksy, ktorý svojim street artom sa preslávil ďaleko za hranicami svojej krajiny a o ktorom nevie nikto vôbec nič. Jeho najvydarenejšie a trúfam si povedať, že aj najznámejšie motívy boli spracované touto firmou do podoby dekoratívnych nálepiek.

Za predpokladu, že lepíte na modernú, kvalitne vymaľovanú stenu, nemalo by prípadné odlepenie nálepky zanechať po sebe žiadne stopy. Nálepky na stenu aj nálepky na notebook je možné jednoducho odstrániť, nepotrebujete k tomu žiadne prostriedky. Raz nalepená nálepka už stráca svoje vlastnosti, takže ju nemožno použiť opätovne. Pre ďalšie informácie týkajúce sa toho, ako používať nálepky HU2 Design, prosím navštívte ich oficiálne stránky Hu2.com.

zdroj: http://www.hu2.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS