11/1
Fugu na stenu: Objavte nové dekoratívne nálepky na stenu

Fugu na stenu: Objavte nové dekoratívne nálepky na stenu

11. ledna 2014 v 07.30 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Fugu neoznačuje iba v Japonsku obľúbenú rybu s jedom tak nebezpečným, že len veľmi nepatrné množstvo stačí k usmrteniu človeka, ale zároveň tiež zaujímavú domácu značku. Fugu sa venuje popri webdesignu tiež navrhovaniu oblečenia, a to od roku 2006. Do budúcnosti sa táto spoločnosť ďalej rozširuje, o čom svedčia aj ich nové nálepky na stenu.

Fugu na stenu, tak sa neoficiálne nazýva kolekcia dekoratívnych samolepiek na stenu od množstva domácich aj zahraničných dizajnérov. Majú dvadsaťšesť rozličných motívov. Tieto nálepky na stenu sú originálnym prostriedkom, ako skrášliť či ozvláštniť váš interiér a pochopiteľne nielen ten. Nálepky ako Jazz alebo Tree sú vhodné do hudobného klubu, Samurai alebo Bull Attack zase dodajú atmosféru vašej kaviarni či reštaurácii. Cat and Fish je ideálna do detskej izby.

Nálepky na stenu Fugu sú veľmi kvalitnej výroby aj prevedenia. Na ich stvárnenie bol použitý vinyl a vďaka tomu sa nálepky ľahko nalepujú a samozrejme tiež dávajú dole. Nemusíte sa pritom báť, že by vaša stena bola poškodená. Cenovo sa nálepky na stenu Fugu pohybujú od 16 do 76 €.

zdroj: http://www.fugu-design.eu

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS