29/1
Správne usporiadaný stôl - polovica úspechu

Správne usporiadaný stôl - polovica úspechu

29. ledna 2014 v 07.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Váš pracovný stôl o vás všeličo vypovedá, nielenže Vás vaša preplnená či zle zorganizovaná pracovná doska spomaľuje a rozptyľuje, ale tiež robí zlý dojem na návštevy, či už k vám do kancelárie, alebo do pracovne zavíta jeden návštevník za deň alebo či sa s nimi nezatvárajú dvere. Veľa ľudí vás hodnotí podľa toho, čo máte na stole, pretože po vás na kresle je to okolie, ktoré návšteva zaberá.

Jednoducho povedané, zorganizovanie pracovného stola nie je rozhodne jednoduchá záležitosť, dokonca existujú štúdie, ktoré radia, ako by mala pracovná doska stola vyzerať. Tak hlboko my však nepôjdeme. Iba sa vám pokúsime predstaviť niekoľko veľmi zaujímavých dizajnových doplnkov, ktoré vašich spolupracovníkov či klientov nepochybne zaujmú a rozhodne nezhoršia ich mienku o vás.

Nakoniec posúďte sami, u koho by ste radšej uzavreli zmluvu. Bude to u človeka, čo má na stole všetko usporiadané, upravené a zaujímavo vyriešené, alebo u človeka, ktorému sa váľajú papiere aj po zemi? A s tými papiermi na podlahe rozhodne nepreháňame. Teraz sa teda pozrieme na niekoľko menších doplnkoch na váš stôl.

MATT Pen Holders

Séria držiakov na ceruzky, perá a poznámky s názvom MATT Pen Holders rozhodne spĺňa všetky kritériá, ktoré si my osobne určujeme pri výbere doplnkov na stôl. Sú jednoduché, funkčné a dobre vyzerajú. Navyše sa nám tento nápad páči.

MATT Pen Holders – leibal.comMATT Pen Holders – leibal.com

Kukka Blocks Desk Set

Nasledujúcu sadu Kukka Blocks Desk Set iste vyberú priaznivci prírodných materiálov, ktorí majú svetlú kanceláriu vybavenú predovšetkým dreveným nábytkom. Set je rozmanitý, takže hravo skrotí všetky vaše kancelárske potreby.

Kukka Blocks Desk Set – vettedshop.comKukka Blocks Desk Set – vettedshop.com

Accordion Document Holder

Máte na stole veľa letákov, vizitiek a ponúk? Jednoducho použite Accordion Document Holder. Skladací organizér pojme všetky vaše menšie dokumenty, pri potrebe ho vytiahnite zo zásuvky a vizitky máte opäť po ruke. Ak sa blížia klienti, stačí zbaliť a je upratané.

Accordion Document Holder – aplusrstore.comAccordion Document Holder – aplusrstore.com

Dent Pencils

Posledný tip bude tak trochu prežitok, avšak nás tieto Dent Pencils natoľko zaujali, že sme vás o ne nemohli ochudobniť. Hovoríte si, prečo dať 28 dolárov za tri obyčajné ceruzky? No možno preto, že nie sú až tak obyčajné a na stole si ich určite niekto všimne a povie si, že budete kreatívny jedinec. Mimochodom perfektný darček pre toho, kto rád kreslí.

Dent Pencils – thefutureperfect.comDent Pencils – thefutureperfect.com

Úvodné foto: Store.dwell.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS