19/3
Nábytok Giorgetti: Pohovky, sedačky a iné talianske elegancie

Nábytok Giorgetti: Pohovky, sedačky a iné talianske elegancie

19. března 2014 v 06.45 , Kreslá a sedacie súpravy

Sponzorované odkazy

V odbore nábytkárskeho dizajnu sa pohybuje množstvo naozaj vynikajúcich značiek. Nie je snáď potrebné pripomínať, že za svetových lídrov sú tu všeobecne považované talianske firmy. Jednou z nich je aj spoločnosť Giorgetti, ktorá má za sebou viac ako storočnú históriu a ktorá si cez konštantné inovovanie svojich výrobkov, ich excelentnú kvalitu a hlboké znalosti spôsobov opracovania dreva vybudovala celosvetové renomé.

Spoločnosť Giorgetti vznikla v roku 1898 v meste Meda neďaleko Milána, kde sídli dodnes. Majitelia tejto firmy postavili jej základy na predchádzajúcich skúsenostiach v oblasti tesárskeho remesla, čo sa stalo nespochybniteľne jej výhodou a prednosťou, a to až do dnešných dní, kedy je pre túto skutočnosť, a samozrejme nielen pre ňu, vyhľadávaná po celom svete.

Kolekcia spoločnosti Giorgetti je charakterizovaná originálnosťou a bezbrehou kreativitou, ktorá je dosiahnutá pomocou spolupráce s významnými dizajnérmi, ktorí nábytok nikdy predtým nenavrhovali. V tejto súvislosti hovoríme predovšetkým o ľuďoch ako Massimo Scolari, Léon Krier a Chi Wing Lo, avšak svoju úlohu tu zohrávajú aj skúsení a s dizajnom nábytku oboznámení jedinci, Antonello Mosca, Laura Silvestrini a Umberto Asnago.

Nábytok Giorgetti je luxusnou záležitosťou, v ktorej dochádza k prepojeniu tej najvyššej kvality materiálov, jedinečného návrhárskeho umu, najmodernejšej technológie výroby a vycibreného zmyslu pre potreby a túžby zákazníkov. Kolekcia Giorgetti je určená rozličným a kozmopolitným zákazníkom, ktorí vedia oceniť krásu a chcú sa obklopovať hodnotným nábytkom. Kolekcia Giorgetti tak zahŕňa naozaj široké spektrum nábytku. Zákazníci obzvlášť oceňujú pohovky, sedačky, kreslá a stoličky, ale samozrejme tiež stoly, konferenčné stolíky, písacie stoly, postele, knižnice a lampy.

Kolekcia Giorgetti, to nie je len elegantný nábytok pre uvedomelého majiteľa, to je kompletný životný štýl. Rozmanitosť v ponuke tejto talianskej firmy dovoľuje zákazníkom vytvoriť si naozaj jedinečný a osobitý svet, v ktorom sa budú cítiť dobre a podľa svojich predstáv.

zdroj: http://www.giorgetti-spa.it/

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS