6/4
Originálne záhradné kreslá vám spríjemnia život

Originálne záhradné kreslá vám spríjemnia život

6. dubna 2014 v 07.00 , Stoličky , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Jar sa nám už ukázala v plnej sile a hneď sa začali plniť záhradky. Pekné počasie totiž znamená začiatok sezóny grilovania, odpočinku na záhrade a užívanie si v prírode, na čo je potrebné sa však pripraviť a prípadne nakúpiť nový záhradný nábytok, najmä ak ten starý už nezodpovedá vašim predstavám. Ak by ste chceli naozaj originálne kreslá, ktoré váš sused rozhodne nemá, pripravili sme si pre vás článok o vybraných stoličkách na záhradu, ktorý by vám mohol byť inšpiráciou.

Ekologické kreslo Loll's 4 Slat Adirondack

Začnime rovnými a jednoduchými tvarmi, to je totiž trend posledných rokov a zdá sa, že len tak nezmizne. Preto sme si pre vás pripravili kreslá nazvané Loll's 4 Slat Adirondack. Napodiv sú sedačky vyrobené z recyklovaného plastu, takže sa pýšia veľmi nízkou hmotnosťou. Do predaja išlo hneď deväť farebných prevedení a za príplatok ste k sade ešte dostali stoličku pod nohy. Efektívne a lacné riešenie záhradného nábytku.

Kreslá LollKreslá Loll's 4 Slat Adirondack – betterlifethrudesign.com

Klasické kreslo H55 Easy

Teraz je čas na klasiku, ktorú reprezentuje kreslo nazvané H55 Easy Chair. Pravdepodobne ho všetci poznáte, nás však zaujalo prevedenie od dizajnéra, ktorý sa volá Björn Hulten. Pevnú konštrukciu dopĺňa dostatok látky tak, aby bolo kreslo dostatočne pohodlné. Jednoduché a prírodné farby, toto nám na záhradu bude určite pasovať.

Kreslo H55 Easy – dwr.comKreslo H55 Easy – dwr.com

Komplikovaná stolička Acapulco Lounge

Ak však hľadáte niečo, čo by sa na vašej záhrade naozaj vynímalo, a máte radi provokatívny nábytok, našli sme niečo, čo vám bude iste vyhovovať. Narazili sme totiž na kreslo s názvom Acapulco Lounge Chair v čierno-modrej farebnej kombinácii, ktoré vďaka svojej kovovej konštrukcii vyzerá fantasticky. Navyše je cena celkom príjemná, stačí len hľadať.

Stolička Acapulco Lounge – cb2.comStolička Acapulco Lounge – cb2.com

Biele kreslá Taavi a Gladys

A vraciame sa späť k rovnej línii, predstavíme vám totiž dvojicu záhradných kresiel Taavi a Gladys, ktoré vytvoril dizajnér David Salmela a použil na ne módnu bielu farbu. Je jasné, že na normálne sedenie budú potrebné vankúše, ale aj bez nich vyzerajú úplne fenomenálne. Pre nás zrejme dnešný víťaz, bohužiaľ cena nie je tak prívetivá.

Kreslá Taavi a Gladys – lolldesigns.comKreslá Taavi a Gladys – lolldesigns.com

Úvodné foto: Lolldesigns.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS