18/7
Kúpte si vírivku. Napríklad nafukovaciu

Kúpte si vírivku. Napríklad nafukovaciu

18. července 2014 v 07.00 , Vane a sprchové kúty

Sponzorované odkazy

Vírivka to nie je len relax, má aj liečebné účinky. Liečba vodou čiže hydroterapia nás zbavuje stresu, uvoľňuje svaly a kĺby a tiež priaznivo pôsobí na nespavosť. Pomáha aj čistiť, prekrvovať a omladzovať kožu.

Vírivka – relaxácia aj masáž

Základom je vaňa či malý bazén, ktorý je napustený vodou. Je možné si v ňom ľahnúť aj sadnúť. Na dne a po stranách sa nachádzajú masážne trysky, ktoré sú dvojakého druhu. Trysky vodné vykonávajúce hydromasáž, ktorá má podobné účinky ako klasická masáž. A trysky vzduchové zaisťujúce perličkový kúpeľ, ktorý má hlavne relaxačný účinok.

Vírivka je určite báječná vec, ale skôr než doma sa s ňou stretnete v kúpeľoch alebo v priestoroch plaveckého areálu. Dôvodom je cena, ktorá môže dosahovať aj niekoľko tisíc eur. Potom sú tu aj ďalšie skutočnosti, ktoré vás môžu od kúpy odradiť. Klasické vírivky sa musia umiestniť na betónovú dosku alebo iný pevný podklad. Sú tiež dosť ťažké a je nutné zvážiť nosnosť podlahy. Čo sa týka manipulácie, niekedy je dokonca nutné prizvať žeriav či inú ťažkú ​​techniku​​. Po usadení vírivky je už veľmi ťažké ju premiestniť.

Nafukovacia vírivka

Ak sa vám ale nechce do vírivky niekam dochádzať a deliť sa s ňou s ďalšími cudzími ľuďmi, môžete si ju zaobstarať domov aj podstatne lacnejšie. Ide o tzv. nafukovaciu vírivku.

nafukovacia vírivka; zdroj: nafukovacivirivka.cznafukovacia vírivka; zdroj: nafukovacivirivka.cz

Tento typ víriviek sa stal veľmi obľúbeným kvôli jednoduchej montáži, mobilite a podstatne nižšej cene. Taká vírivka je vhodná do domu aj na záhradu. Ak ju chcete previesť napríklad na chalupu, stačí len vypustiť vodu a vyfúknuť. Disponuje všetkým čo má jej klasická verzia, teda masážne trysky, vzduchovú perličkovú masáž, technológiu pre čistenie aj ohrev vody a ochranný kryt. K jej nafúknutiu nepotrebujete žiadnu pumpu, je vybavená integrovaným nafukovacím systémom. Kompletné zostavenie vírivky zaberie len 10 minút a navyše sa môže pýšiť nízkymi prevádzkovými nákladmi.

Nafukovacie vírivky sa vyrábajú z kombinácie syntetickej kože a laminovaného PVC. Rovnaký materiál je používaný napríklad na výrobu raftov. Jeho odolnosť a životnosť je teda veľmi vysoká.

nafukovacia vírivka; zdroj: nafukovacivirivka.cznafukovacia vírivka; zdroj: nafukovacivirivka.cz

Úvodná fotka: nafukovaciviriv­ka.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS