20/10
Šatníky a skrine do spálne podľa moderných trendov

Šatníky a skrine do spálne podľa moderných trendov

20. října 2014 v 00.00 , Nábytok , Spálne

Sponzorované odkazy

V dnešnom článku sa budeme venovať šatníkom a skriniam do spálne, avšak tentoraz máme na mysli skôr zásuvkové šatníky, ktoré pojmú napríklad tričká alebo spodnú bielizeň, v ďalších článkoch sa budeme venovať šatniam a skriniam, ktoré pojmú aj oblečenie na ramienku, ale ak dávate prednosť šatníkom so zásuvkami, máme pre vás niekoľko originálnych tipov, ktoré práve teraz letia vo svete a určite to bude aj skvelá inšpirácia. Ak by sa vám nepáčila podobná skriňa v spálni, prečo ju neumiestniť napríklad v obývačke či chodbe, fantázii sa medze nekladú.

Skrinka Loft Dresser

Ako prvú spomenieme jednoduchú a poctivú skrinku s názvom Loft Dresser, ktorá je vyrobená z kvalitného dreva a na prvý pohľad zaujme maximálne svojou jednoduchosťou, avšak pri bližšom pohľade si iste všimnete skvele zvolených tvarov. Avšak nebude to šatník zrejme pre každého, cena sa pohybuje okolo 2660 €, tak radšej pôjdeme ďalej.

Skrinka Loft Dresser – store.chadhaus.comSkrinka Loft Dresser – store.chadhaus.com

Zásuvkový systém Stack

A ďalším kúskom je zásuvkový systém Stack, ktorý je ešte viac nápaditý, ale cenovka na tomto kuse nábytku je ešte vyššia ako na predchádzajúcej skrinke, čo tak trochu nechápeme. Avšak ako nápad sa nám to páči a určite aj na našom trhu nájdete niečo podobné a za prijateľnejšie peniaze. Všimnite si, že jednotlivé zásuvky nie sú rovnako vysoké.

Zásuvkový systém Stack – mattermatters.comZásuvkový systém Stack – mattermatters.com

Skriňový systém Design Planar Dresser

U nasledujúceho skriňového systému s názvom Design Planar Dresser sme sa už radšej na cenovku nepozreli, avšak páči sa nám rovnako ako predchádzajúce dva kúsky. Je nutné dodať, že v bielej a čistej spálni by tento systém vyzeral úchvatne, nemyslíte?

Skriňový systém Design Planar Dresser – designpublic.comSkriňový systém Design Planar Dresser – designpublic.com

Šatník NORRSTEN

Keď už riešime cenu, tak nasledujúci tip určite všetci ocenia, ide totiž o šatník s názvom NORRSTEN a na svedomí ho majú dizajnéri Ikea, takže pri čítaní cenovky neomdliete. Avšak jednoduchosť a čistota sa nám páči a my musíme len dať palec hore. Jediná vec, ktorá by nás zaujímala a nie je vidieť z obrázku, ako sa jednotlivé zásuvky posúvajú, ale určite to nejako riešené bude, takže žiadne strachy.

Šatník NORRSTEN – ikea.comŠatník NORRSTEN – ikea.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS