14/10
Štýlové tipy na skrine a stolíky nielen pod televízory

Štýlové tipy na skrine a stolíky nielen pod televízory

14. října 2014 v 00.00 , Obývacie izby , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Umiestnenie televízneho prijímača v obývacej izbe má vyriešené každý inak a existuje mnoho spôsobov, ako túto problematiku vyriešiť, aj keď možno najlepší spôsob je televízor nemať vôbec. Avšak my sa teraz pozrieme na skrine a stolíky, ktoré môžu v obývacej izbe či spálni slúžiť ako podstavec pod televízor, pretože tento trend sa teraz vracia. Predstavíme si niekoľko zaujímavých tipov, ktoré vyzerajú originálne a keď vám zapadnú do obývacej izby, možno sa tým vyrieši aj váš problém s umiestnením televízneho prijímača.

Jednoduchá skrinka Aura Media Unit

Začnime úplne jednoduchou skrinkou zo Španielska, ktorá má názov Aura Media Unit a je vyrábaná v dvojitom farebnom prevedení. Ako už iste viete, zaujíma nás jednoduchosť, pretože v dnešnej dobe je jednoducho trendy a tento kus nábytku spĺňa všetky zákonitosti, aby bol súčasťou modernej obývacej izby.

Jednoduchá skrinka Aura Media Unit – dwr.comJednoduchá skrinka Aura Media Unit – dwr.com

Tak trochu bláznivý stolík Componibili Round Storage Module

Ak máte však radi bláznivé veci a vaša obývačka je príjemné miesto, kde sa nič podstatné nerieši, potom vás bude zaujímať nasledovný stolík, ktorý má názov Componibili Round Storage Module. Asi súhlasíte, že na podobný kúsok len tak u známych nenarazíte. K dostaniu je v červenej a čiernej farbe.

Bláznivý stolík Componibili Round Storage Module – yliving.comBláznivý stolík Componibili Round Storage Module – yliving.com

Praktickosť a funkčnosť menom Framework Credenza

Teraz však budeme opäť pokračovať v jednoduchosti, pretože si predstavíme systém Framework Credenza. Jednoduché a rovné, len pravé uhly, tak nás to tiež môže baviť, praktickosť a funkčnosť sa tomuto systému nedá uprieť. Navyše kombinácia dreva a železa je v kurze.

Praktický stolík Framework Credenza – cb2.comPraktický stolík Framework Credenza – cb2.com

Originálna skriňa Line Media Console

U jednoduchosti stále zostaneme, pretože sa pozrieme na media stolík s názvom Line Media Console. Ten už síce nevyzerá tak jednoducho, ako predchádzajúce kúsky, avšak rovné línie sa tomuto stolíku nedajú uprieť. Od nás rozhodne za jedna.

Originálna skriňa Line Media Console – dwr.comOriginálna skriňa Line Media Console – dwr.com

Skladací nábytok Indie Furniture

Ak sa vám však nepáčil ani jeden predchádzajúci tip a tak trochu by ste si skôr chceli skriňu vytvoriť sami a chcete úplne jednoduchú záležitosť, pripravili sme si pre vás systém, vďaka ktorému si skriňu alebo stolík vytvoríte sami. Volá sa India Furniture a jednotlivé dosky dokupujete a staviate podľa svojho najlepšieho úmyslu.

Skladací nábytok Indie Furniture – indie-furniture.orgSkladací nábytok Indie Furniture – indie-furniture.org

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS