9/11
Originálny a moderný záhradný nábytok / Druhý diel

Originálny a moderný záhradný nábytok / Druhý diel

9. listopadu 2014 v 07.00 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

V dnešnom článku sa opäť pozrieme do záhrad, na rad totiž prichádza pokračovanie nášho článku o záhradnom nábytku. Aj keď vonku nie je práve na sedenie, rozhodne to neznamená, že by sme sa nemohli pripravovať na nasledujúcu sezónu a nepozrieť sa tak na nejaké tipy, s ktorými by vaša záhrada vyzerala moderne a štýlovo.

Stoličky Tio Easy Chair

V poslednej dobe sa nám do záhrad opäť vkráda drôtený nábytok a my mu rozhodne nechávame voľnú cestu, pretože tento vracajúci trend sa nám páči ako svojím vzhľadom, tak aj praktickosťou. V podstate sa o nábytok nemusíte vôbec starať a vydrží vám niekoľko sezón bez akejkoľvek ujmy, čo býva pre mnohých majiteľov záhradného posedenia kľúčové. Nasledujúce stoličky s názvom Tio Easy Chair vyzerajú rozhodne skvele a určite budú vhodné aj do vašej záhrady.

Stolička Tio Easy Chair – aplusrstore.comStolička Tio Easy Chair – aplusrstore.com

Stolička Bertoia Side Chair

Pri drôtených stoličkách ešte zostaneme, pretože si predstavíme stoličku s názvom Bertoia Side Chair. Opäť ide o drôtenú konštrukciu, avšak tentoraz trochu zmenenú, aj tak však musíme s palcom hore. Spolu so stoličkami dostanete rovnako farebné sedačky. Stoličky sú dostať v niekoľkých farebných prevedeniach.

Stolička Bertoia Side Chair – hivemodern.comStolička Bertoia Side Chair – hivemodern.com

Polohovacie ležadlo Idle

Od stoličiek sa presúvame na miesto, kde sa môžete ocitnúť ihneď po výbornej grilovanej večeri či si na tento záhradný nábytok môžete ľahnúť a odpočívať. Hovoríme tu o polohovacích ležadlách, ktoré však tiež podliehajú módnym trendom, ako všetok nábytok. Tentoraz si predstavíme ležadlo s názvom Idle, ktoré sa pýši jednoduchým dizajnom a svetlým farebným prevedením.

Polohovacie ležadlo Idle – cb2.comPolohovacie ležadlo Idle – cb2.com

Cestovná stolička Waxed Canvas & White Ash Travel Chair

Teraz sa pozrieme aj na cesty, kde so sebou si môžete vziať nasledujúcu skladaciu stoličku, ktorá má názov Waxed Canvas & White Ash Travel Chair. Ak príliš necestujete, môžete o nej premýšľať hoci aj ako provizórnom kresle pre návštevu. Nám sa tento prírodne vyzerajúci kúsok páči.

Cestovná stolička Waxed Canvas – store.kaufmann-mercantile.comCestovná stolička Waxed Canvas – store.kaufmann-mercantile.com

Ležadlo Lollygagger Lounge

Náš článok ukončíme trochu netradičným ležadlom, ktoré má názov Lollygagger Lounge a svojím tvarom určite zaujme nejedného z vás. Páči sa nám netradičné spracovanie, ktoré je nadovšetko podčiarknuté výraznými farbami.

Ležadlo Lollygagger Lounge – lolldesigns.comLežadlo Lollygagger Lounge – lolldesigns.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS