7/11
Originálny a moderný záhradný nábytok

Originálny a moderný záhradný nábytok

7. listopadu 2014 v 07.00 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Záhradný nábytok tvorí terasu nášho domu alebo utvára kompletné vyznenie balkóna, takže je určite potrebné dbať veľký dôraz na správny výber, avšak okrem pohodlia je potrebné brať do úvahy aj estetiku a vhodnosť záhradného nábytku na záhrade a okolie, čo nie je niekedy ľahká úloha. Avšak my sme si dali za úlohu ukázať vám aj niekoľko zaujímavých tipov na záhradný nábytok, ktorý vám susedia iste budú závidieť a návštevy sa budú pýtať, kde ste ho nakúpili.

Stoličky Bend Farmhouse a Bunny Lounge

Začnime veselo s farebnými stoličkami Bend Farmhouse and Bunny Lounge, ktoré sú vyrábané z úzkych drôtov, takže ide trochu o retro, avšak v modernom poňatí. Vyberať môžete z dvojitého tvarového prevedenia a popravde sa nemôžeme rozhodnúť, ktoré sa nám páči viac. Ktoré si vyberiete vy?

Stolička Bend Farmhouse a Bunny Lounge – shop.bendgoods.comStolička Bend Farmhouse a Bunny Lounge – shop.bendgoods.com

Drôtená stolička Humpback Lounge Chair

Zatiaľ zostaneme u stoličiek a tiež sa budeme držať drôtu, pretože ten sa evidentne vracia do módy a predstavíme si stoličku s názvom Humpback Lounge Chair, ktorá je oproti vyššie zmienenej zostave trochu triezvejšia, ale aj tak sa nám páči. Navyše žltá sedačka jej pristane.

Drôtená stolička Humpback Lounge Chair – cb2.comDrôtená stolička Humpback Lounge Chair – cb2.com

Hojdacia sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat

Nezostaneme však len pri jednoduchých stoličkách, pretože v záhrade veľa z nás ocení aj zábavnejší nábytok, napríklad hojdaciu sedačku. Zaujímavý počin má názov IDV Cruiser Swinging Love Seat a je ho dostať v dvoch farebných prevedeniach. Pohojdáte sa aj vy?

Hojdacia sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat – ilandeivenice.comHojdacia sedačka IDV Cruiser Swinging Love Seat – ilandeivenice.com

Záhradný stôl a frame picnic table

A samozrejme nesmieme zabudnúť ani na stoly, lebo čo by bolo posedenie na záhrade či balkóne bez dobrého jedla a s vybavením, ktoré sme si zatiaľ predstavili, keby sme ho nemali kam položiť. My sme si vybrali trochu netradičný stôl, ktorý má názov a frame picnic table a ako už názov napovedá, ide o klasické dve lavice a stolovú dosku, všetko pekne zmontované do jedného kusa. Materiál je hliník, to je asi hlavný aspekt, na ktorý u týchto stolov nie sme zvyknutí. Páči sa vám? My sme pre zariadenie aj na kúpaliská a pre nahradenie škaredých podobných stolov na verejnosti, tento kúsok vyzerá rozhodne lepšie.

Záhradný stôl a frame picnic table – cb2.comZáhradný stôl a frame picnic table – cb2.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS