22/5
Chráňte svoj majetok garážovými bránami aj roletami

Chráňte svoj majetok garážovými bránami aj roletami

22. května 2015 v 00.00 , Byty , Domy

Sponzorované odkazy

V dnešnej dobe si človek musí chrániť svoj majetok. Či sa jedná o dom, byt alebo napríklad auto. Auto najlepšie ochránite tým, že ho zatvoríte pod zámok do garáže. A domácnosť? Zlodeji sa k vám môžu najčastejšie dostať dverami alebo oknom. Preto je nutné oba tieto potenciálne vstupy zabezpečiť. Bezpečnostné dvere nie sú ničím neobvyklým, ale ako chrániť okná? Skvelou možnosťou sú predokenné rolety.

Garážové brány podľa vašich predstáv

V dobách minulých nebola ponuka garážových brán nijako široká. Dnes je tomu však celkom inak. Výrobcovia sa predháňajú v tom, kto bude mať vo svojej ponuke viac typov, z rôznych materiálov a vo všetkých možných farbách.

Jednou z firiem, ktorá ponúka široké spektrum kvalitných garážových brán, je Lomax. Táto spoločnosť vám vyrobí bránu podľa vašich predstáv a na mieru vašej garáže. Vyberať môžete z niekoľkých typov – brány rolovacie, posuvné alebo sekčné. V ponuke nájdete aj priemyselné brány. Voliť je možné z viac ako dva a pol tisíc rôznych farieb tak, aby sa brána čo najviac hodila k štýlu a farbe fasády vášho domu. Ale tieto garážové brány samozrejme nie sú len pre parádu. Ich hlavnou úlohou je ochrana vášho auta pred vplyvom počasia a tiež pred zlodejmi.

Garážové brány; zdroj: lomax.czGarážové brány; zdroj: lomax.cz

Predokenné rolety vás chránia aj šetria peniaze

Myslíte si, že predokenné rolety sú dobré len na to, aby vám nikto nezasahoval do súkromia? To je omyl. Predokenné alebo tiež vonkajšie rolety vám pomôžu vyriešiť viac problémov.

Cez okná vám uniká veľké množstvo tepla a vďaka predokenným roletám môžete tepelnú stratu radikálne znížiť. Naopak v lete vám udržia v domácnosti príjemný chládok. Verte, že je to investícia, ktorá sa veľmi skoro vráti. Navyše sa tiež pri ich použití zníži hlučnosť. Ak teda bývate v rušnej štvrti, určite túto vlastnosť oceníte. V neposlednom rade budú vaše okná chránené pre prípad krupobitia alebo silného vetra. Ale nielen pred nepredvídateľným počasím, tiež pred nevítanými hosťami.

V ponuke spoločnosti Lomax nájdete okrem garážových brán a vonkajších roliet aj ďalšie produkty. Medzi ne patrí žalúzie, dvere alebo mreže. Celú ponuku si môžete prezrieť tu: http://www.lomax.cz/

Predokenné rolety; zdroj: lomax.czPredokenné rolety; zdroj: lomax.cz

Úvodný obrázok: lomax.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS