30/11
Bývanie v Bratislave na jedničku

Bývanie v Bratislave na jedničku

30. listopadu 2015 v 20.30 , Architekti , Byty , Design

Chcete svojim deťom zabezpečiť pekné bývanie? Alebo túžite po peknom bývaní vy sami? Máme pre vás tip ako na to!

Či už túžite po peknom bývaní v príjemnej a dobrej lokalite vy sami, alebo plánujete zaobstarať bývanie do budúcnosti deťom, oboje je dnes možné. O tipoch na bývanie sme na Homemag písali už skôr.

Zaistenie pre deti

Ak sú vaše deti teenageri, alebo ešte veľa malé a chodia napríklad ešte len do škôlky, ich bytovú situáciu môžete riešiť už dnes. Kúpte im byt už teraz a prenajmite ho! Získať nehnuteľnosť, ktorá si na seba prenájmom zarobí, a až deti dospejú, dáte im viac, než by ste kedy mohli ušetriť – strechu nad hlavou. A keď sa im daná lokalita ani byt nebudú páčiť, môžu ju výhodne predať a získať financie na domov podľa vlastných predstáv.

nové byty v príjemnej lokalite Bratislavynové byty v príjemnej lokalite Bratislavy

Istota pre vás

A ak túžite po novom bývaní vy sami, ale nechcete sa kvôli práci teraz ešte sťahovať, môžete urobiť to isté. Jednoducho kúpte nehnuteľnosť už teraz a kým sa budete môcť do nej presťahovať, prenajmite ju.

Financovanie nehnuteľnosti

Tu máte dve možnosti – buď disponujete dostatočnou sumou a byt kúpite za hotové, alebo si dohodnete u niektorej finančnej spoločnosti hypotéku. Banky aj nebankové inštitúcie dnes ponúkajú celú škálu finančných produktov a možností ako nehnuteľnosť zafinancovať.

Výber lokality

Dôležitá je lokalita, v ktorej si byt zaobstaráte. Výber je rýdzo na vás. Tu záleží veľmi na tom, čo od miesta a bývania očakávate. Niekto by rád býval v centre veľkého mesta a napríklad našiel bývanie medzi bytmi v Bratislave, iný v menšie a pokojnejšej obci a niekto úplne mimo mesta a blízko prírody. Každý má o svojom bývaní skrátka inú predstavu.

Existujú lokality so staršími a štandardnými bytovými jednotkami s príjemne dostupnou občianskou vybavenosťou, potom sú miesta kde zoženiete nový byt za rozumnú cenu a vybavenosť aj okolie sa tu ešte realizuje, a do tretice sú to atraktívne lokality na bývanie s novými bytmi a výbornou občianskou vybavenosťou ako je tomu u bytov na predaj v Bratislave. A napríklad blízko centra mesta.

komfortné riešenie kúpeľnekomfortné riešenie kúpeľne

Bývanie na jedničku

Bývanie na jedničku možno nájsť na niekoľkých miestach. Napríklad bývanie Bratislava Ružinov má veľa kladov. Je to pokojná lokalita bohatá na zeleň, v tichej aleji a pritom blízko centra mesta a s perfektnou občianskou vybavenosťou.

A realizátor stavby, firma Finep myslel pritom aj na tých, ktorí na sumu nutnú na kúpu bytu v polyfunkčných domoch zatiaľ nemajú dostatok hotovosti. Ponúka totiž možnosť pokrytia financovania hypotékou v rámci komfortného predajného a hypotekárneho servisu. Viac informácií nájdete na stránkach www.finep.sk.

Čo viac si priať?

Zdroj foto: Finep.sk

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS