31/12
V kuchyni netradične

V kuchyni netradične

31. prosince 2015 v 00.00 , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

Riad našich babičiek má síce svoj ​​pôvab a niekam do štýlovej country kuchyne patrí. Ale súčasnosť nemožno zastaviť. A s ňou prichádzajú na trh nielen klasické kúsky riadu, ale aj tie nevšedné a originálne.

Ľudský um, vtip a nápaditosť sa prejavuje v mnohých sférach a platí to aj o kuchynskom príslušenstve. Má štýl, je šik a často prekvapivo pojaté. A kto by nechcel nejaký taký kúsok mať doma!

praktická panvica s naprogramovaným teplomerompraktická panvica s naprogramovaným teplomerom

Osmaží vám to sama

Domáce jedlo je jednoducho domáce jedlo. Jeho príprava je však často časovo náročná a zložitá. Prečo si ju neuľahčiť? Pomocníkom môže byť panvica s integrovaným digitálnym teplomerom. Pýtate sa kde preboha môže byť v panvici umiestnený teplomer? Priamo v jej rukoväti. A nie je to len tak obyčajný teplomer. V tomto sú nakódované druhy pokrmov a k nim priradená teplota. Stačí nastaviť teplomer na určitý druh pripravovaného jedla a už sa vám omeleta ani palacinka nikdy nespáli. Panvica vám sama ohlási, kedy je všetko hotové. K digitálnej panvici postačí len jedno slovo – praktické!

riad Eleve Tresypicoriad Eleve Tresypico

Vrstviť a zase vrstviť

Neobyčajne praktický, štýlový a príjemný na použitie je riad Eleve Tresypico. Má niečo, čo iné kúsky nie. Možno ho vrstviť, čo síce „dokáže“ aj ďalší riad, ale vrstvenie aj s jedlom je unikum. Umožňujú to tri masívne zakrivené úchytky na okraji každého taniera. A nepôsobia vôbec rušivo, ba naopak, ozvláštňujú Eleve Tresypico a robia ho jedinečným. Môžete si na ňom pripraviť porcie jedla, navrstviť na seba a všetko naraz transportovať na stôl. A po jedle stačí opäť použité taniere nastohovať na seba a odniesť zo stola. Znovu hodnotíme jediným slovkom – neoceniteľné!

Scoop Chip a Dip miskaScoop Chip a Dip miska

Dipy aj so snackom

Máte radi dipy? Pre ich milovníkov tu máme jednu prima vychytávku. Miska Scoop Chip a Dip pojíma v sebe nielen dip, ale v jej dolnej časti aj snack. Zrejme medzi páchateľmi (návrhári MyDesign Group, New York) tejto misky boli aj maškrtné jazýčky. Inak by takáto originálna vecička asi nevznikla. A podarila sa im praktická a jednoduchá štýlovka v antikorovom prevedení.

ekologicky rozložiteľný riadekologicky rozložiteľný riad

Priateľské eko riadu

Áno, eco friendly je trend doby. A je to pochopiteľné. Odpadu pribúda a tak každý krôčik od neho je vítaný. Tým krôčikom môže byť aj biologicky rozložiteľný (eco friendly) alebo jedlý riad. Bol by to predsa žart po jedle zjesť aj tanier! Nie nesnívame. Faktom je, že takýto riad už existuje.

jedlé riadyjedlé riady

Materiálom ekologicky rozložiteľného riadu Geke Wouters je zelenina (napr. mrkva, paprika, alebo pór). A firma Koratt pre zmenu zvolila pre jedlé riady ako materiál cesto na sucháre. Riad môžete využívať opakovane, alebo hneď po jedle nechať rozložiť či zjesť. Každý kúsok je originál – neopakovateľný a jedinečne osobitý. Žiadne dva rovnaké kúsky nehľadajte. Štýlový, vkusný a umelecky stvárnený riad, ktorý nezaťaží životné prostredie – sen každého (nielen) ekológa.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS