29/2
Kúpte si bytové dekorácie, ktoré šetria prírodu!

Kúpte si bytové dekorácie, ktoré šetria prírodu!

29. února 2016 v 04.45 , Bytové doplnky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy

Rovnako tak ako sú hitom doby bytové doplnky z prírodných materiálov, tak je hitom tiež všetko pre domácnosť, čo šetrí prírodu a životné prostredie.

Ekológia je skrátka v kurze. A nemusíte byť priamo zapáleným aktivistom, ale stačí triediť odpad, kupovať viac regionálnych a bio produktov, alebo vyberať tie, ktoré sú vyrobené z recyklovaných materiálov. A tých je dnes veľa. A to ako vo sfére odevnej módy, tak aj v oblasti bytových doplnkov.

Jednou takou možnosťou ako si ozvláštniť a skrášliť príbytok, sú bytové doplnky z recyklovaného skla. Na túto nôtu zabrnkala svetoznáma značka F&F Home, a jej výrobkami sa môžete pre svoj príbytok inšpirovať.

Nie je totiž nič krajšie, než si vyzdobiť byt peknou maličkosťou, ktorá ho nielen ozvláštni, ale navodí i novú čerstvú atmosféru – napríklad s puncom romantiky a jari. Môže ním byť jarná kytička čerstvých kvetov, sviečka, svietnik, alebo vázička. F&F Home predstavuje niekoľko šik inšpirácií, ktorými dodáte vášmu domovu nielen punc romantiky, ale napríklad aj originality a pohodovej domáckosti. Stačí si vybrať.

Široká škála sklenených váz zo 100% recyklovaného skla je jednou z možností, ako byť šetrný k životnému prostrediu a zároveň si urobiť radosť a mať to svoje „doma“ pekne vyladené do pohody. Recyklované sklo je pevné, silné, veľmi odolné a má krásny jemný nádych priezračnej modrej. K dispozícii je u F&F Home celý rad tvarov a štýlov od hladko jednoduchých až po romantické, celkom iste budú dôstojným predstaviteľom krásnych, jemných eko doplnkov vášho príbytku. A ceny? Tri malé stoja 4 €, tá s razidlom 8 € a váza so zvlneným okrajom 11 €.

Ďalšími kandidátmi do domu sú apartné štýlovo zaoblené a bucľaté keramické vázičky s bielou glazúrou. F&F Home vázu s motívom motýlikov môžete mať za 12 €, vázičku so žltým detailom za 5 €, a vázu s motívom kvietkov kúpite za 10 €.

Trendy a modernu v ponuke F&F Home predstavujú béžové, tmavé a čokoládovo sfarbené vázy v tvare súdka, kvádra a valca. Valcová váza bez glazúry má originálny double farebný efekt s prúžkami a bude vás stáť 4 €, originálna béžová váza v tvare kvádra s asymetrickým zdobením stojí 7 € a súdkovitá glazovaná váza 4 €.

Atmosféru domova a pohodového harmonického večera navodia vždy krásne sviece a sviečky. Napríklad tie od F&F Home – luxusná vonná sviečka v tmavom rebrovanom skle s apartným viečkom vás bude stáť 8 €, biela vonná sviečka v guľatom priehľadnom skle s viečkom 7 €, a vonná sviečka v keramike bez viečka 5 €.

A ak vám vystačia lacnejšie varianty, mrknite na ďalších kandidátov. Sú nimi sviečka v krásnom zelenom skle za 4 €, alebo samotná zelená svieca za 3 €, prípadne zelená sviečka v čírom skle za 1 €. Ak máte radšej pestrejšie farby, bude sa vám páčiť inšpirácia vo forme oranžovej sviečky v čírom skle za 1 €, ružová sviečka za 3 € alebo kubická červená svieca za 2 €.

Zdroj foto: F&F Home

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS