10/4
Budú stoličky od AmosDesignu horúcou novinkou?

Budú stoličky od AmosDesignu horúcou novinkou?

10. dubna 2016 v 07.30 , Design , Kuchyne , Nábytok , Obývacie izby , Stoličky

Sponzorované odkazy

Veľtrh ISaloni 2016 v Miláne bude v čase od 12. do 17.4. 2016 hostiť mnohé dizajnové spoločnosti, štúdiá, návrhárov, a ich mnohé nevšedné produkty. Jedným z aktérov je aj Amosdesign a ich stoličky Mendel Chair.

Stanú sa stoličky od Amosdesignu horúcou novinkou nielen na ISaloni 2016, ale aj na trhu s nábytkom a doplnkami v bývaní? Progresívne, veselé, farebné, praktické a trendy – to všetko v jednom sú stoličky pomenované Mendel Chair. Stoličky Mendel Chair sú určené pre multifunkčné využitie. Ako doma, tak v kancelárii, alebo pre veľké zasadnutie či iné kultúrne programy. Tam všade je to ideálny kus nábytku. Čiže sa jedná o veľmi všestranný kúsok, ktorý sa Amosdesignu veľmi vydaril.

Vydarená interpretácia sedacieho nábytku – stoličky Mendel Chair, je atestovaná na najťažšiu záťaž s použitím kdekoľvek a pre akúkoľvek príležitosť. Jej variabilita je famózna a radí túto stoličku medzi niekoľko kusov podobných stoličiek na trhu. Mendel Chair má drevenú kostru, opierky na ruky, a je to stohovateľná a spojiteľná stolička do radu. Skutočne mimoriadne variabilný produkt. Nie je to extra špeciálny dizajnový bonbónik, s prevratným výzorom.

Naopak, ide o veľmi praktický a úžitkový kúsok, ktorý bude módny vo svojej forme veľmi dlho. Jej tradičná konštrukcia z dreva s vnútorným odpružením opierky chrbta ponúka nadštandardný komfort pre užívateľov stoličky. A to je neskonalá výhoda.

Niekoľko technických parametrov

  • Drevo kostry môžete kúpiť v dvoch typoch – buk, dub a morenie podľa priania a projektu kde sa stoličky umiestnia.
  • Rozmery stoličky sú navrhnuté vo viacerých možnostiach tak, aby vyhoveli želaniam kupca.
  • Pre využitie v kultúrnych zariadeniach a zasadacích miestnostiach sú k stoličkám navrhnuté kovové spojky s možnosťou číselného označenia a tiež doplnkové stolíky.
  • Najväčšia šírka stoličky je nečakane rozmerná a možno ju meniť smerom k zúženiu dreveného rámu.
  • Čalúnenie stoličky je dodávané od firmy Gabriel s vysokou odolnosťou materiálu a s protipožiarnymi vlastnosťami.

Zdroj foto: Amosdesign

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS