21/7
Digitálne dimenzie pre maľovanie izieb, bytov a domov

Digitálne dimenzie pre maľovanie izieb, bytov a domov

21. července 2016 v 04.00 , Byty , Design , Domy , Kuchyne , Kúpeľne , Predsieň , Spálne

Sponzorované odkazy

Dnešná technická doba sa prediera aj do oblastí, v ktorých by sme to nečakali. Nová technika, nové technológie so spojením mobility dávajú tvorivému potenciálu nový náboj.

Aplikácia Dulux Visualizer zasiahla maľovanie izieb, bytov a domov. Dala maľovaniu izieb novú dimenziu – priamo digitálnu. Vďaka tejto aplikácii nebolo maľovanie a výber farby ľahšie. Teraz si možno s mobilným telefónom alebo tabletom v ruke ľahko virtuálne navrhnúť novú podobu domova a príbytku.

Kreativite sa medze nekladú. Na výber je široká paleta farieb. V reálnom čase možno vidieť náhľad nových kombinácií priamo na displeji chytrého zariadenia. Svoj návrh vyfotíte, prípadne nahráte do panoramatického videa, a potom nový vzhľad izby môžete hneď prebrať s rodinou a priateľmi na sociálnych sieťach.

Pozrite sa ako to funguje tu a tiež tu .

Prieskumy správania pred maľovaním

Aplikácia je dôsledkom prieskumov, ktoré vznikali vlani a tento rok. Napríklad globálny prieskum agentúry Ginger Research, realizovaný pre spoločnosť Akzo Nobel Coatings dotazovaním takmer desiatich tisíc respondentov pochádzajúcich celkom z 10 krajín ukázal, že 30% zákazníkov si pred maľovaním snaží predstaviť, ako bude vybraná farba na stene vyzerať a celých 39% zákazníkov preberá voľbu odtieňa s kamarátmi a rodinou predtým, než si farbu kúpi.

Visualizer

Dulux sa týmto inšpiroval a prichádza s inovatívnou aplikáciou Visualizer. Tá umožní nielen previesť vaše predstavy do virtuálneho sveta, ale tiež ich rýchlo a ľahko ukázať rodine a kamarátom. Okrem natáčania panoramatických videí a ich zdieľania, vie aplikácia aj iné veci – napríklad rozpoznať odtiene a farebné kódy z akéhokoľvek predmetu v interiéri aj exteriéri. Vďaka tomu možno krásne a jednoducho zladiť farebné odtiene interiéru s následným maľovaním.

A je to zadarmo!

Áno, stiahnite si aplikáciu zadarmo. Aplikácia Dulux Visualizer bola vytvorená pre operačné systémy iOS aj Android. Stiahnuť ju možno bezplatne na App Store alebo Google Play pod názvom Dulux Visualizer CZ. A už môžete začať tvoriť! Je to hravé, zábavné a tvorivé.

Zdroj foto: Dulux

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS