10/8
Štýlovo na smäd so sklenenou fantáziou

Štýlovo na smäd so sklenenou fantáziou

10. srpna 2016 v 04.45 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Obývacie izby , Riad , Sklo , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Letné dni nútia k zvýšenému prísunu tekutín. A prečo si tento pitný režim nevyladiť dizajnovo a štýlovo so šik kúskami, z ktorých smäd zahášate?

Máme pre vás pár tipov na elegantný spôsob domáceho uchovávania, spracovania a popíjanie tak potrebných tekutín pre telo. Prvotne zabrúsime do sféry filtrácie.

filtračná fľaša Infusefiltračná fľaša Infuse

Filtrujte štýlovo

Dizajnér Karim Rashid pre americkú značku Bobble navrhol trendovú a veľmi štýlovú kolekciu fliaš na vodu. Pomenoval ju Infuse. Fľaše majú filter z uhlíka, ktorý možno jednoducho a veľmi ľahko vybrať, a potom pridať do filtrovanej vody kúsky ovocia, či zeleniny a vykúzliť si s nimi parádne letné osvieženie. Fľaša Infuse stojí 20 € s DPH na Designbuy.cz .

Značka Bobble je dieťa newyorskej spoločnosti Move Collective LLC. Tá vyrába fľaše Bobble, pričom cieľom spoločnosti je obmedziť využívanie jednorazových plastových fliaš na vodu a nápoje. S touto víziou oslovila práve dizajnéra Karima Rashida, a svetlo sveta uzrela filtračná fľaša Infuse, ktorej sa po svete predalo už niekoľko miliónov kusov. A teraz ju môžete kúpiť aj u nás.

poháre na pivo Kristíny Venturovejpoháre na pivo Kristíny Venturovej

Češka na pivo

Druhým kúskom na uhasenie smädu – ako inak než vo forme pivného moku, je kúsok z dielne českej produktovej dizajnérky Kristíny Venturovej. Jej návrh dvojica pohárov na pivo má retro nádych a komplet českú výrobu – poháre sú ručne fúkané aj brúsené v Českej republike a štýlovo zdobené pruhmi, alebo kruhmi. K dispozícii sú dve moderne -retro ladené poháre za 28 € s DPH na Designbuy.cz .

Kristýna Venturová je študentkou druhého ročníka Akadémie výtvarných umení, architektúry a dizajnu v Prahe. Má dar kombinácie tradičného a inovatívneho dizajnu, ktorý spája do zaujímavých produktov. Tým nechýbajú ani emócie, a ani dôležité hodnoty.

poháre na vodu Himopoháre na vodu Himo

Himo na vodu

Tretím tipom je dizajnovo veľmi príjemná vecička (pohárik) od firmy Jakobsen Design. Pohár na vodu Himo sa dodáva v balení dvoch kúskov za cenu 22 € s DPH. Je ich možné kúpiť na Designbuy.cz . Patria do kolekcie produktov prezentovaných s karafou Kärppä, v kolekcii REVOLUTION. Poháre majú veľmi príťažlivý tvar a organické krivky. Dizajn je veľmi intuitívny, jednoduchý a evokuje čistotou. Výroba je celá opäť v rýdzo českom podaní.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS