12/9
Moderné obrazy na stenu

Moderné obrazy na stenu

12. září 2016 v 22.15 , Bytové doplnky

Bytové doplnky sú neoddeliteľnou súčasťou každého útulného domova. Dlhé večery lákajú na príjemné posedenie s priateľmi a to buď vonku na záhrade, alebo vo vnútri domu počas zimného obdobia. Práve v týchto chvíľach máme možnosť skutočne doceniť náš dômyselne zariadený interiér. Aby ste si chvíle oddychu a leňošenia čo najviac užili, hostia sa k vám radi a často vracali, poradíme vám, aké si vybrať obrazy, pomocou ktorých pretvoríte Vašu obývaciu izbu na pokojnú oázu nefalšovanej pohody.

Farby a svetlo

Ešte než prejdeme k samotnej kapitole obrazov, zameriame sa na osvetlenie miestnosti a farby, ktoré interiéru dominujú. Práve farba izby predurčí prvý dojem, ktorý navodí celkovú atmosféru panujúcu počas celej doby pobytu v miestnosti. Psychika človeka býva farbou výrazne ovplyvnená. Slnečné lúče a denné svetlo podmieňuje naše duševné zdravie, povzbudzuje našu produktivitu a vitalitu.
Vo večerných hodinách a v noci, keď túžime po pokoji, oddýchnuť si a tzv. „vypnúť“, je vhodnejšie svetlo o niečo stlmiť navodiť správnu atmosféru.

Originalita a šarm

Ak chcete do vášho domova a miestností staviť niečo nevšedné, originálneho a niečo, čo má šarm, kúpte si pôvabné a moderné obrazy krajinky, ktoré ideálne doplnia váš interiér. Obrazy s prekrásnou prírodou navodia v každom interiéri príjemnú atmosféru. Nestarnúce motívy levanduľového poľa, horskej krajiny alebo slnečnej pláže vám navodia pocit pokoja, pohody a spolupatričnosti. Vybrať si môžete napr. obraz lesa, pokojného či rozbúreného mora, rozkvitnutej lúky, vodopádu, obrazy jazierok a riek pod. Je krásne dopriať si trochu pokoja cez plátno a doplnok vo forme obrazu.

Ručne maľovaný obraz Fialová živá krása 150×70cmRučne maľovaný obraz Fialová živá krása 150×70cm

Obrazy s motívom

Váš interiér bude vyzerať originálne a štýlovo s obrazmi s vhodným motívom. Moderné fotoobrazy na plátne sú vhodné do spálne alebo detskej izby. Nie je nič krajšie ako zavesiť spomienky na stenu a pripomínať si denne pekné okamihy. Vyberte si fotografiu čerstvo narodeného syna alebo dcéry, svadobnú fotografiu alebo fotku z dovolenky a nechajte si vytvoriť nádherný fotoobraz na plátne. Táto novinka vo svete obrazov vašich hostí určite zaujme a vy budete mať spomienky stále na očiach.

Nákup obrazov

Aj vy si môžete práve teraz zaobstarať moderné obrazy podľa vášho želania. Spoľahlivý predaj obrazov s motívom kvetov, prírody, miest, jedla, abstrakcie, feng shuei atď. na overenom e-shope je tak ľahký. Zabudnite na holé steny a zútulnite si váš domov, ozdobte si miestnosti modernými obrazmi. Z obrovského množstva motívov si vyberie každý. Jednoduché alebo viacdielne obrazy dodajú šarm, šmrnc a originalitu aj tej najsmutnejšej miestnosti.
Ku stopercentnej dokonalosti potom už chýba len príjemne prevoňať miestnosť napr. pomocou vonných sviečok alebo vonných lampičiek, do ktorých stačí nakvapkať len pár kvapiek esencie s vašou obľúbenou vôňou. obraz Pláž v Thajskuobraz Pláž v Thajsku

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS