27/11
Rodinka dizajnových vychytávok - v zľave

Rodinka dizajnových vychytávok - v zľave

27. listopadu 2016 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Stoličky , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Interiér sa vylepšuje stále. Máme pre vás príma rodinku dizajnových kúskov priamo pre vás. Môžu byť inšpiráciou pre zveľadenie vášho domova, alebo vianočným ťahákom a tipom pre rodinu, alebo blízkych.

Devízou predvianočného obdobia sú zľavy. Vidíme ich všade, počnúc rôznymi akčnými dňami hyper a supermarketov, e-shopov aj štýlových obchodíkov, dopredaje a výpredaje, cez black friday, až po adventné a vianočné zľavy. Zľavovým akciám podliehajú všetci – zákazníci aj obchodníci. Nie inak je tomu aj u bytových doplnkov, svietidiel, stoličiek a ďalšieho nábytku. A tak máte šancu vylepšiť si svoj byt za podstatne nižšie ceny, ako inokedy.

Zaujímavým typom je ponuka jesenného dopredaja skladových zásob firmy Amos design. K dispozícii je jesenný predaj originálnych svietidiel, jesenný dopredaj stoličiek a ďalší sortiment.

Predaj obmedzeného počtu nových stoličiek v originálnom balení pozostáva zo štyroch zaujímavých kúskov.

S opierkami

Apartné a neobvykle riešené stoličky s opierkami, ktoré majú sedadlo a operadlo z plastu, pričom sedadlo je očalúnené textíliou. Kostra stoličky je z chrómu a celá konštrukcia je riešená tak, aby stoličky boli stohovateľné. Dizajnový a odolný kúsok môže byť váš za cenu 91,– € vrátane DPH

apartné stoličky nielen k jedálenskému stolu – s opierkou ruky a bez opierkyapartné stoličky nielen k jedálenskému stolu – s opierkou ruky a bez opierky

Bez opierok

Pekné štýlové stoličky v kostre z chrómu, bez opierok rúk, ktorých sedadlo aj opierka je z plastu a sedacia časť očalúnená textíliou. Rovnako tieto stoličky sú stohovateľné a kvalitne spracované, čím sú odolné. Zaujímavé posedenie môžete kúpiť kus za 67,– € vrátane. DPH.

Rubik 580 Pedrali a Velveeta bar

Z radov barových stoličiek zaujali barovky Rubik 580 Pedrali a Velveeta bar, vhodné pre vnútorné i vonkajšie použitie, ktoré majú efektné transparentné prevedenie z plastu odolného proti mechanickému poškodeniu. Barové šik stoličky sú dovozom z Talianska a cena za kus po zľave činí 104,– € vrátane DPH.

štýlové barovky ozvláštnia nielen interiérštýlové barovky ozvláštnia nielen interiér

Zo svietidiel vyberáme pár epesných kúskov, ktoré nesklamú.

Tolomeo micro

Zaujímavá štýlová lampička s ohybným kĺbmi. Dostanete ju v mnohonásobnom farebnom prevedení – alu, červená, sivá, žltá, modrá, oranžová, tyrkys, zelená a bronz. Lampu možno využiť variabilne na mnoho spôsobov a na nasvietenie mnohých priestorov, od pracovných stolov až po kúty v interiéri a na nábytku. Lampička je dodávaná vrátane podstavca, cena v alu verzia činí 195,– € a v ostatných farebných prevedeniach vás príde na 194,– €.

Tolomeo micro – stolná lampa ako má byťTolomeo micro – stolná lampa ako má byť

Tolomeo závesné decentral

Je to obdoba stolovej lampy v závesnom poňatí. A tak môžete mať doma napríklad duo efekt, so stolovou lampičkou a závesným svietidlom – oboje v modeli Tolomeo. Závesná verzia je tiež s ohybnými ramenami, a možno ju nasmerovať teda variabilne tam, kam potrebujete posvietiť. Je to efektná a veľmi šik verzia závesného svietidla. Model môžete kúpiť len v satin alu verzii za cenu 331,– €.

závesné svietidlo Tolomeo decentralzávesné svietidlo Tolomeo decentral

Čo na ne hovoríte? Veľmi zaujímavé kúsky!

Zdroj foto: Amosdesign.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS