19/4
Štýlová a funkčná kúpeľňa

Štýlová a funkčná kúpeľňa

19. dubna 2017 v 18.00 , Kúpeľne

Kúpeľňa je pre mnohých miestom odpočinku, pokoja, oázou relaxácie. Ráno naše kroky zavítajú práve tam, a naopak večer tu aj celý deň zakončíme. K tomu, aby ste mali modernú a štýlovú kúpeľňu, nepotrebujete študovať špeciálne časopisy, alebo si domov volať dizajnéra. Stačí len pri zariaďovaní myslieť na praktickosť a vybrať také doplnky a nábytok, ktoré budú spĺňať všetky vaše túžby, priania a potreby. Urobte si peknú a štýlovú kúpeľňu aj vy.

Inšpirujte sa

Kúpeľňa je miestom, kde každý človek trávi veľa času. Je to dôležitý priestor, ktorý si zaslúži nemalú pozornosť. Táto miestnosť je ovplyvňovaná mnohými faktormi, na ktoré sa nesmie pri jej realizácii zabudnúť. Počas návrhu kúpeľne je dôležité poznať dispozície priestoru, koľko ľudí bude kúpeľňu používať, váš štýl, vkus a v neposlednom rade aj rozpočet. V prípade, že kúpeľňa už stojí a vy len túžite tento priestor oživiť a mať ju aspoň z časti štýlovo zariadenú, čítajte ďalej. Základom príjemného pocitu v miestnosti je správne zvolená farba. Farby nás psychicky ovládajú a dokážu nám navodiť príjemnú atmosféru, alebo v horšom prípade aj nepríjemné stavy. Jednotný štýl celej kúpeľne je nesmierne dôležitý.

Doplnky do kúpeľne

Vždy si vyberajte také kúpeľňové príslušenstvo a doplnky , ktoré sa vám páčia, a ste s nimi maximálne spokojní. Veď v tejto miestnosti budete tráviť podstatnú časť dňa. Aby bol celý koncept zladený, voľte pri zariaďovaní rovnaké tvary a štýl. Môžete si vybrať z vintage, minimalistického, rustikálneho alebo ultra moderného štýlu. Pri zariaďovaní myslite aj na také detaily, ako sú napr. batérie do kúpeľne, typ sprchy, tvar a farbu koberčekov a pod. Umývadlo, ktoré je jedným z hlavných dominantov kúpeľne, by malo mať tiež vhodné doplnky, patrí medzi ne napr. stojan na hrebene , kefky, držiak na pastu a mydlo atď.

Kúpeľňa musí mať zrkadlo

Samozrejmosťou kúpeľne je zrkadlo, ktoré býva umiestnené zvyčajne nad umývadlom. Kúpelňové zrkadlá od firmy Möebelix ponúkajú celý rad variantov. Podľa štýlu vašej kúpeľne si môžete vybrať z mnohých tvarov a dizajnu. Najčastejšie si zrkadlá vyberajú ženy, lebo to sú práve oni, ktoré sa pred ním budú líčiť a česať. Najobľúbenejšie sú veľké zrkadlá. Ruka v ruke s kvalitným zrkadlom ide samozrejme aj osvetlenie.

Plnohodnotný obytný priestor

Kúpeľňové doplnky sa v kúpeľni postarajú o nádhernú atmosféru. Skrášlite si kúpeľňu vysnívanými doplnkami aj vy. Najkrajšie je, keď všetky kúpeľňové doplnky – bez ohľadu na to, či majú podstatnú funkciu alebo nie, sú v rovnakej farbe a štýle. Ak všetkému prispôsobíte tiež uteráky, osušky a ďalšie kúpeľňové textílie, vytvoríte nádherný celistvý obraz. Vyberte si zariadenie do kúpeľne z eshopu Möebelix.sk .

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS