6/6
Kefy a metly - aj to je doma potrebné!

Kefy a metly - aj to je doma potrebné!

6. června 2017 v 08.45 , Bytové doplnky , Kuchyne , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Určite sa vám to už stalo. Hľadali ste zmeták a lopatku, metlu, kefu na zeleninu, na riad, alebo v kúpeľni kefu na telo. A nenašli ste ich. Áno, aj toto je domov. Aj tieto kúsky sú doma potrebné. A keď chýbajú, alebo sa zničia, je potrebné si kúpiť nové. A napríklad trvanlivejšie.

A my pre vás máme tip na veľmi trvanlivé kúsky. Sú to domáci pomocníci francúzskej firmy Andre Jardin. Je to spoločnosť, ktorá má viac ako storočnú tradíciu vo výrobe kief, metiel a zmetákov. Ich kúsky vám vydržia naozaj veľmi dlho. Ako to vieme?

Pretože spojenie starých osvedčených metód spracovania bukového dreva a hodvábnych štetín spolu s novodobým štýlom pri spolupráci s mladými dizajnérmi, vo finiši ponúka krásne, poctivo vyrobené, praktické a trvanlivé domáce potreby. Vyberiete si aj vy?

kefa n riadukefa n riadu

Kefa na riad

Má klasický dizajn a veľmi kvalitný materiál v podobe bukového dreva a prírodných vlákien na štetinách. S ním umývanie riadu bude hračka a zábava. Prírodné vlákna sú navrhnuté tak, aby zabezpečili optimálnu funkčnosť a praktickosť, bez poškriabania riadu. A po práci môžete kefu s rozmermi 19 × 4 × 4 cm zavesiť nad drezom pod skrinkami kuchynskej linky, a to vďaka praktickému očku. Kefa vás vyjde na 6 €.

kefa na zeleninukefa na zeleninu

Kefa na zeleninu

Milé dámy (a páni), je koniec zdĺhavému škrabaniu zeleniny! Vďaka tejto praktickej kefe ušetríte nielen svoj čas, ale zachováte v zelenine maximálne množstvo vitamínov. Kefa z voskovaného bukového dreva má dva druhy prírodných vlákien. Tie tvrdé štetiny použite na očistenie zeleniny s tvrdšou šupkou (zemiaky, mrkva, reďkovka). A jemnejšie vlákna dobre poslúžia pri čistení krehkejších potravín ako sú marhule, broskyne či paradajky. Tento dobrý pomocník s rozmermi 13,5 × 4 × 4,5 cm vyjde na 7 €.

set na omrvinkyset na omrvinky

Súprava na omrvinky

Dizajnová a praktická súprava na omrvinky z bukového dreva s vláknami štetín s polyesterom. S týmto dobrým kamarátom raz dva upracete omrvinky zo stola po raňajkách, na kuchynskej linke u toastovača, alebo následky po príprave obľúbeného koláča. Kúpite ju s lopatkou v červenej, šedej a bielej farbe. Súprava vás vyjde na 30 € a možno ju veľmi prakticky zložiť na seba.

set na omrvinky v zloženom staveset na omrvinky v zloženom stave

Všetky výrobky značky Andre Jardine dostanete kúpiť na Nila.cz a tiež v NilaStore Korunný 76 a 96, Praha Vinohrady.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS