7/5
Hydratácia v talianskom štýle

Hydratácia v talianskom štýle

7. května 2018 v 00.00 , Design , Kuchyne

Sponzorované odkazy

O pitnom režime sa hovorí v posledných rokoch stále viac. Je jasné, že nedostatok vody v organizme so sebou nesie veľké negatíva, prinajmenšom v podobe nesústredenosti a väčšej únavy.

Aj preto je dobré (a potrebné) nosiť so sebou nápoje, ideálne v podobe vody vždy so sebou. Nie vždy je možnosť kúpiť si nejakú balenú malú vodu, colu, či čaj cestou do práce, či kamkoľvek inam.

Urban Bottle fľaša s objemom pol litra stojí 16 – 20 €Urban Bottle fľaša s objemom pol litra stojí 16 – 20 €

Aj z tohto dôvodu, a tiež preto aby sme nemuseli večne niekde niečo zháňať a kupovať, (a priznajme si, že večnými nákupmi malých balení niečo na pitie časom dosť prekonáme), je dobré mať štýlovú fľašu na nápoj pri sebe.

Fľaše 24Bottles dostanete v objeme pol litra a 1 liter. Zaobstarať si možno aj termoobal, ktorý udrží váš nápoj vo fľaši teplý až 4 hodiny.Fľaše 24Bottles dostanete v objeme pol litra a 1 liter. Zaobstarať si možno aj termoobal, ktorý udrží váš nápoj vo fľaši teplý až 4 hodiny.

Elegantné nerezové fľaše

Na to myslela talianska značka 24Bottles, keď vyvinula svoje štýlové fľaše na nápoje, a to hneď v niekoľkých farebných prevedeniach (niekoľko odtieňov červenej, ružovej, žltej, niekoľko odtieňov zelenej, odtiene sivej, bielej, čiernej, kovovej aj s tlačeným all motívom), a v dvoch verziách objeme (0,5 litra a 1 liter).

termoobal na pollitrovú fľaša je za 6 – 8 € a na litrovú fľašu vyjde na 8 – 9 €termoobal na pollitrovú fľaša je za 6 – 8 € a na litrovú fľašu vyjde na 8 – 9 €

Okrem toho firma vymyslela fľašiam slušivý kabátik, priamo termoobal, ktorý vďaka materiálu, z ktorého je vyrobený (neoprén), ju nielen chráni pred poškodením, ale predovšetkým udrží nápoje vo fľašiach dostatočne teplé po dobu až štyroch hodín. Čiže možno so sebou nosiť aj čaj, kávu alebo iný teplý nápoj.

nerezová fľaša 24Bottlesnerezová fľaša 24Bottles

Štýl z Bologni

24Bottles majú krásny moderný taliansky dizajn, oplývajú výbornou funkčnosťou a sú vyrobené z antibakteriálneho materiálu s dlhou životnosťou. Štýlové nerezové fľaše sú skvelou voľbou pre každodennú hydratáciu nielen na cestách.

Urban Bottle fľaša s objemom liter vyjde na 22 – 26 €Urban Bottle fľaša s objemom liter vyjde na 22 – 26 €

Fľaše sú veľmi odolné a majú dokonale tesniaci uzáver aj jednoduchú údržbu. Vďaka výberu a zakúpeniu fľaše 24Bottles nebudete vyrábať jednorazový plastový odpad a nabehnete tak trošku na vlnu Zero Waste (bez odpadov). Čo vo finále prospeje aj životnému prostrediu.

Fľaše zakúpite online v obchode Nila.cz, Elarte.cz, Lahve.eu, Mlife.cz, alebo napríklad na Amazone.

Zdroj foto: Nila.cz; Facebook.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS