16/11
Nesmrteľná klasika: aj do kúpeľne

Nesmrteľná klasika: aj do kúpeľne

16. listopadu 2018 v 00.00 , Bytový textil , Design , Kúpeľne , Obývacie izby , Spálne

Sponzorované odkazy

Pohodový domov a domáca harmónia je nesmierne dôležitá. A nielen v kuchyni, obývačke alebo v spálni. Má svoje miesto aj v kúpeľni. Tak prečo si nevytvoriť oázu pokoja v klasickom dizajne a prevedení aj tam?

Do kúpeľne mierite ráno pred odchodom do práce, a mierite tam aj po príchode späť domov a potom ešte večer. Pretože večerný relax pod sprchou, či v horúcom kúpeli je po hektickom dni žiadaný a potrebný. A práve preto by sa štýl, dizajn a pohoda nemali obmedzovať len na ostatné priestory, ale mali by mať svoje miesto aj v kúpeľni.

Nemecký e-shop H&M to vie, a preto vám vychádza v ústrety so svojou novou klasicky ladenou kolekciou bytových textílií do kúpeľne, ale nielen do nej. Klasická je kolekcia preto, že pojíma štandardné a takmer nesmrteľné farby, odtiene a vzory.

Nesmrteľné farby a vzory

Farebnosť sa odvíja od bielej, cez smotanovú a béžovú, až ku svetlo a tmavo sivú. Nezabúda ani trendy modrej a zelenej farby v tlmených tmavších odtieňoch a tiež čierny a sivý geometrický, alebo žakárový vzor na smotanovom podklade. Obidva motívy sú viditeľné nielen v kúpeľňových textilných doplnkoch, ale aj na sedadlách stoličky, povlakov vankúšov, obliečkach aj na vankúšoch samotných.

Čo všetko klasická kolekcia ponúka?

  • uteráky všetkých rozmerov so žakárovým a geometrickým pretlačovaným vzorom vo všetkých spomínaných odtieňoch
  • žinky a hubky hladké a so žakár v smotanovej béžovej a bielej farbe
  • predložky do kúpeľne rôznych tvarov predovšetkým s geometrickými pretlačovanými vzormi vo všetkých farbách klasiky, ale dominuje smotanová a svetlo sivá farba
  • župany, a to kratšie aj dlhšie so žakárovým pretlačovaným vzorom v sivej, smotanovej a bielej farbe
  • vankúše v smotanovej a bielej farbe so svetlo a tmavo sivým žakárovým vzorom
  • smotanové povlaky väčších vankúšov a malých vankúšikov s čiernym a sivým geometrickým a žakárovým vzorom
  • obliečky na vankúše aj prikrývky s geometrickým a žakárovým motívom v jemnej smotanovej farbe so svetlo, alebo tmavo sivým geometrickým vzorom

Klasika vyznieva v jemných a tlmených farbách, naznačených vzoroch a presvetľuje celý domov. Tak neváhajte a skúste si urobiť klasickú pohodu nielen v spálni a jedálni, či obývacej izbe, ale aj u vás v kúpeľni.

Zdroj foto: H & M

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS