25/11
Severský dizajn je v kurze: podľahnete mu?

Severský dizajn je v kurze: podľahnete mu?

25. listopadu 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy

Inšpirácií na pohodový interiér nie je nikdy dosť. A preto vám prinášame hneď trojku tipov a značiek, z nich si iste vyberiete ten svoj štýl, tvary, materiály aj farby.

Ideme na to?

Hübsch je jemne luxusná štýlovka

Štýlové dekorácie dánskej značky Hübsch sú obľúbené. Ladenie bývania s nimi nebolo jednoduchšie. Kúsky od Hübsch vám vyčaria v interiéri kombinácie konceptuálneho dizajnu s pragmatickým prístupom k praktickým a funkčným dekoráciám.

Značka Hübsch – to je jednoduchosť, štýl a nevtieravý luxus. My sme si dekorácie dánskej značky hneď obľúbili. Nechajte sa aj vy okúzliť ich prvotriednou kvalitou s etickým prístupom a nádychom luxusu. Väčšina produktov pochádza z Ďalekého východu, kde firma pracovníkom zaisťuje spravodlivé a bezpečné pracovné podmienky. Verí totiž, že spokojní zamestnanci sú kľúčom tiež k spokojnosti zákazníka.

Bohémsky House Doctor

Značka House Doctor (ako názov napovedá) vylieči váš interiér. Tento domáci lekár kombinuje úsporný škandinávsky dizajn s útulnou bohémskou atmosférou. V jeho pestrej škále kúskov nájdete vzdušné, aj praktické dekorácie, bytové doplnky a textil. Všetko ako v industriálnych, tak aj v jemných a zasnených farebných tónoch.

Podľa House Doctor je domov miestom úniku a odpočinku, kde sa to staré stretáva s novým. Pretože často obmieňame a prinášame si domov niečo cool a súčasne pritom niekedy nemáme srdce odstrániť to staré. Veľakrát je to ale ku prospechu ako u House Doctor štýlu.

Domov sa stáva miestom, kde sa pretínajú jednoduché a čisté plochy s výraznými farbami a materiálmi. Dohromady tvoria originálne a osobité, príjemné prostredie. Domov v podaní dánskej značky House Doctor prináša nábytok, bytové doplnky a textil, ktoré vynikajú kombináciou škandinávskeho a bohémskeho štýlu. Mix je potom zmesou rôznych prvkov bez dogmatického trvania na štýlovom purizme.

Q de bouteilles

Značka je zo severu Francúzska. A už názov nám napovedá, že je to predovšetkým o fľašiach. Q de bouteilles im dáva druhý život. A vďaka nej môžete vytvárať nové a nové dekoratívne a funkčné prvky v interiéri. V rôznych farbách a celkom podľa svojich predstáv.

Značka Q de bouteilles vracia fľašiam od vína nový život. Namiesto vína sú naplnené spomienkami na krásny večer, smiechom, alebo silným rozhovorom. A Vy tak môžete tvoriť príbeh váz, pohárov, alebo sviečok podľa vlastnej fantázie a voľby. Výrobky Q de bouteilles sa vám iste zapáčia. Sú totiž originálne, funkčné a ekologické.

Všetky tieto a ďalšie krásne kúsky nájdete v online obchod Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS