21/12
Moderné, odľahčené a zdanlivo krehké dekorácie

Moderné, odľahčené a zdanlivo krehké dekorácie

21. prosince 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Moderné vybavenie domácnosti si žiada viac, než len tak nejaký nábytok a dekorácie. Chce to niečo lepšie – moderné, šik a netradičné kúsky, ktoré z vášho domova urobia osobité bývanie.

Veľakrát stačí naozaj málo. Napríklad pár kúskov dekorácií netypického nadčasového a originálneho dizajnu od firmy Magis. Pre Magis totiž navrhujú slávni a svetoznámi dizajnéri celý rad rokov. A ich originálna kolekcia Fish, Cloud a Bird sa naozaj podarila. Na svedomí ju má pre taliansku značku Magis dizajnérka Benedetta Mori Ubaldini. Predbehla dobu a tieto kúsky uzreli svetlo sveta už v roku 2012 a niečo v roku 2016.

dekorácia Fishdekorácia Fish

Fish

Dekorácia v tvare rybičiek je vyrobená z kovového pletiva, lakovaná v epoxidovej živici. Každý kúsok je dodávaný s háčikom na upevnenie k stropu. Fish je navrhnutá vo fluoreskujúcej červenej farbe, ktorá za tmy vytvára krásne pozadie – v hale, obývacej časti, alebo v detskej izbe. Na výber máte hneď tri rozmery – malá, stredná a veľká Fish. Malá stojí 188 €, stredná 226 € a veľká 252 €. Je to dosť financií, ale za originalitu, trvanlivosť a netradičné odľahčené poňatie s puncom tvorby od návrhára sa proste platí.

dekorácia Clouddekorácia Cloud

Cloud

Aj ľahučká dekorácia v tvare obláčikov, názvom Cloud je vyrobená z kovového pletiva, ktorá je nalakovaná v epoxidovej živici. Cloud má tiež vo výbave háčik na zavesenie. Môžete kombinovať rybičky (Fish), mráčky (Cloud) a pridať ešte vtáčiky (Bird) a mať doma namiesto stropu nebo plné pohybu. Dekorácia Cloud je vyrobená v matnej bielej farbe a večer pri rozsvietenom svetle vytvára hru svetiel a tieňa. Dostať ju vo veľkosti malá, stredná a veľká v cenovom rozpätí od 182 €, cez 220 € až po 245 €.

dekorácia Birddekorácia Bird

Bird

Originálnu kolekciu Bird dizajnérka Benedetta Mori Ubaldini vytvorila už v roku 2012. Kolekcia pozostáva z malej a veľkej dekorácie Bird, má matne sivé sfarbenie a háčik na zavesenie. Aj Bird je vyrobený z kovového pletiva lakovaného v epoxidovej živici. Cena je 176 € za malú a 189 € za veľkú dekoráciu.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS