20/8
Úložných kúskov nie je nikdy dosť: tie prenosné sú cool

Úložných kúskov nie je nikdy dosť: tie prenosné sú cool

20. srpna 2019 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Kúpeľne , Nábytok , Obývacie izby , Predsieň , Spálne

Sponzorované odkazy

Poznáte to sami. Každý príbytok si žiada dostatok úložných priestorov. Inak by ste prekračovali hromady vecí, ktoré by nebolo kam uložiť. A tak mimo úložného nábytku je tu inovácia v podobe prenosných a ľahkých cool kúskov.

Ukladať veci doma môžete

  • Do skríň a komôd
  • Do stolov a na stoly
  • Do políc a policových stien,
  • Do vitrín a regálov
  • Alebo do sedacích lavíc

Čo robiť s drobnosťami?

Ale ak sa vaše bývanie pomaly zapĺňa rôznymi drobnosťami, ktoré zaberajú miesto a vytvárajú neporiadok, tak vyberte trochu inú verziu uskladnenia. Riešenie tohto problému spočíva v praktickom skladovaní, vo forme košov, úložných boxov a krabíc, ktoré vám umožnia udržať poriadok a optimálne využívať priestor vo vašom obydlí.

Toto jednoduché cenovo prijateľné a praktické riešenie skladovania vám pomôže nielen udržiavať poriadok, ale vytvoriť krásny štýl a váš domov vyzdobiť osobito a originálne. Tieto kúsky dostanete v širokej škále rozmerov, vzorov a materiálov.

Prenosné a dekoratívne sú v kurze

Tieto príma prenosné a často veľmi dekoratívne kúsky sú dnes veľmi cool a žiadané. Sú to najrôznejšie boxy, krabice a krabičky, koše a košíčky, vaky a batohy. Majú nielen funkčnú, ale aj estetickú stránku, a možno ich uložiť do policových stien, na poličky, stojany, zavesiť, alebo jednoducho položiť na podlahu, rohož, predložku, koberček, dlažbu či plávajúcu podlahu. Všade kam ich umiestnite, vám urobia veľkú parádu.

Veľmi módne sú dizajnové papierové krabice s vrchnákmi, ktoré nie sú ani príliš nákladné a možno ich na seba pekne vrstviť – buď od najväčších odspodu po najmenšie, alebo niekoľko rovnako veľkých na seba. Druhou sortou, o ktorej je stále niekoľko rokov veľký záujem sú koše a košíčky z prírodných materiálov. A ako tretí potom textilné koše a vrecia. Novinku potom tvoria plastové boxy, ktoré sú obľúbené do detských izieb na uloženie hračiek a tiež elegantné úložné boxy pod posteľ do spálne. V poslednej dobe tiež vzrastá obľuba drevených truhiel a krabíc na klavírový pánt.

Čo vybrať a prečo?

Vždy vyberajte farebnosť, materiál a štýl, ktorý zodpovedá vašim potrebám, vybaveniu bytu, jeho štýlu a dizajnu. Deťom je dobré zaobstarať hlavne praktické a odolné kúsky, do obývacieho priestoru môžete vyberať aj dekoratívnejši­e kúsky.

V spálni sa uplatnia skôr jemne farebné krabice a koše, ktoré vizuálne nenarušia relaxačnú a oddychovú atmosféru jej interiéru. Do obývacích priestorov, predsiení a hál takisto však môžete zaobstarať atypický kúsok, ktorý sa môže stať originálnym a neprehliadnuteľným solitérom v inak odlišnom interiéri, a tak ich účelne a prakticky ozvláštniť.

Zdroj foto: Pixabay.com, Nila.cz, Jysk.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS