12/8
Skladovanie potravín - časť druhá

Skladovanie potravín - časť druhá

12. srpna 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Príbory , Riad

Sponzorované odkazy

A pokračujeme v našej jazde o ukladaní potravín a dnes aj o ukladaní náradia. Praktické a cool vychytávky na Yankodesign.com pokračujú. Sú to realizované nápady mladých a progresívnych návrhárov. Inšpirujte sa na usporiadanie vašej kuchyne tak, aby bola na vás Mária Kondo pyšná!

Wholeder

Úložný systém Wholeder, ktorý vytvoril Jorge Álvarez s NOS Design, využíva sanie, aby mohol optimalizovať úložný priestor v každej miestnosti. Odsávané veko umožňuje jednoduché použitie na akúkoľvek stenu alebo rovný povrch, takže je funkčný nielen v kuchyni, ale prakticky v každej miestnosti.

Čokoľvek, čo by bolo treba odložiť na neskoršie použitie, možno uložiť vo Wholeder. Tieto nepatrné zásobníky tiež fungujú na cestách, pretože ich dostanete v rôznych veľkostiach, aby sa do nich uložilo ideálne množstvo čohokoľvek, čo sa vám páči.

Caddy

Zoznámte sa s kuchárskym Caddym. Je to magnetický ukladač korenín a je určený pre milovníkov varenia. Tvoria ho dobre organizované stojany. Navrhnuté sú modulárne a tak, aby mohli byť kombinované. Chef Caddy vo svojom magnetickom tele drží korenie, karí pasty, koreniace zmesi, sušené byliny, olej aj ocot.

Hexagon

Hexagon je modulárna regálová jednotka navrhnutá Hans Thyge a spol. a je inšpirovaná geometrickým tvarom Hexagon. Je to systém organizérov, ktorý je namontovaný na magnetickej koľajnici. Vytvorený je z kovu a sprevádzaný niekoľkými organizérmi v rôznych tvaroch a farbách.

Možno ho tak rozvrhnúť a prispôsobiť podľa vašich osobných preferencií a kdekoľvek chcete. Hexagon umiestnený v kuchyni sa stane dokonalou možnosťou pre skladovanie v kuchyni. Háčiky možno použiť na uchytenie utierok, náčinia, naberačiek, zatiaľ čo magnetizované panely možno použiť na uloženie nožov a kovového náčinia.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS