18/1
Kvalitné sušičky: Skvelí pomocníci do vašej domácnosti

Kvalitné sušičky: Skvelí pomocníci do vašej domácnosti

18. ledna 2013 v 07.00 , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Dnešné moderné ženy už dokážu spojiť kariéru so starostlivosťou o domácnosť a rodinu, a to hlavne vďaka skvelým domácim pomocníkom! Jedným z nich je aj kondenzačná sušička bielizne! Aj keď vo väčšine slovenských domácnostiach je stále zvykom sušiť bielizeň na šnúre, na sušiakoch alebo v špeciálnych miestnostiach, tieto skvelé výrobky si už hľadajú svoju cestu stať sa súčasťou týchto domácností.

Niektorých z nás môže odradiť ich vysoká obstarávacia cena aj spotreba elektriny, ale aj tak majú sušičky veľa kvalitných charakteristík, vďaka ktorým si ich obľúbite. U niektorých typov si môžete nastaviť program sušenia, majú detskú poistku, majú skvelé ovládanie a hlavne, vám ušetria váš čas!

My vám v tomto článku ukážeme niektoré typy sušičiek od značiek LG, Whirpool alebo Mielle, ktoré môžete zakúpiť v internetovom obchode Itek.cz za skvelé ceny. Poďme sa teda na ne spoločne pozrieť! Možno sa niektorá z nich stane súčasťou aj vašej domácnosti.

Kondenzačné sušičky

A na akom princípe vlastne tieto sušičky fungujú? Kondenzačné sušičky dokážu značný podiel vody skondenzovať čiže skvapalniť a zachytiť v špeciálnej nádobe v sušičke s odtokom do odpadu. Nemusíte sa tak vôbec báť prebytočnej vlhkosti v miestnosti. Ich zapojenie je veľmi jednoduché, stačí len prívod elektriny.

WHIRLPOOL AZB 889 Kondenzačná sušička bielizne, 480 eur

Veľkou prednosťou tejto sušičky je určite detská poistka, ktorú určite v prípade detí oceníte a tiež možnosť nastavenia až 14tich programov sušenia. Je veľmi jednoduchá na ovládanie vďaka prehľadnému displeju.

LG RC8015A, Sušička bielizne, 525 eur

Táto kondenzačná sušička vám ponúka 9 programov sušenia, nastavenie teploty, inteligentný elektronický systém a môžete si nastaviť aj špeciálny šetrný program. Samozrejme ani u tejto sušičky nechýba detská poistka.

MIELE sušička bielizne T7644 C, 1050 eur

Táto sušička vám so svojou vyššou cenou prináša 10 programov sušenia, inteligentný elektronický systém s chladením vzduchu, LCD displej, možnosť predvoľby až do 24 hodín a skvelé bezpečnostné systémy.

Zdroj: www.itek.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS