29/11
Bývanie podľa posledných trendov

Bývanie podľa posledných trendov

29. listopadu 2016 v 17.00 , Byty

Príma bývanie podľa posledných trendov je snom mnohých. Niektorí majú radšej klasiku, iní vidiecky štýl a niektorí modernu.

Bývanie by malo vyjadrovať vašu osobitosť, štýl a mať domov, v ktorom sa budete cítiť naozaj ako doma – dobre, pohodlne a príjemne. A aby to tak bolo, zariaďte si ho podľa svojho. Štýlovo, farebnosťou, nábytkom a bytovými doplnkami.

O tipoch na bývanie a príma príbytkoch sme už písali skôr.

Čo je podstatné?

Majte však na pamäti, že moderné bývanie je predovšetkým o vhodnej lokalite, teda umiestnení, ktoré by vám malo maximálne vyhovovať. Dnešné moderné bývanie spĺňajú mnohé miesta a jedným z nich môžu byť novostavby v Bratislave.

Jégého Alej II, BratislavaJégého Alej II, Bratislava

Druhou veľmi podstatnou vecou, ktorú je nutné vziať do úvahy, je práve interiér. Ten je dôležitý. Ako už bolo povedané, môžete voliť akýkoľvek štýl svojho bývania. Avšak z dlhodobého hľadiska je jedným z najviac efektívnych štýlov ten nadčasový. Možno ho veľmi ľahko obmeniť, vydrží dlho moderný a trendový, pričom postačí málo k jeho zmene. Niekedy je to nová maľovka a obmena pár kúskov textílií aj doplnkov, a voilá – príbytok vyzerá úplne inak.

Preferencie podľa veku a aj rodinného stavu

Takže keď budete hľadať napríklad byty na predaj v Bratislave, myslite aj na to, čo všetko vám v danej lokalite v každodennom fungovaní pomôže. A až potom riešte štýl a vybavenie interiéru. Vaše bydlisko by malo byť blízko infraštruktúry, ktorú vy osobne potrebujete a uprednostňujete.

Jégého Alej III, BratislavaJégého Alej III, Bratislava

Predpokladom je, že mladá rodina s deťmi bude chcieť bydlisko blízko materskej školy, škôlky, ihriska a obchodov, ideálne aj neďaleko pracoviska, alebo s dobrým prístupom k nemu. Staršie ročníky skôr zvolia kľudnejšie miesto, ale neďaleko obchodu aj zelene, single jedinci či bezdetné páry uprednostnia pokojne vzdialenejšie bývanie od pracoviska, ale pravdepodobne blízko barov, klubov a zábavy.

Tip pre hľadanie

Jégého Alej IV, BratislavaJégého Alej IV, Bratislava

Tipom pri hľadaní a nájdení príma bývania by mohla byť firma Finep.sk. Je najväčšou realitnou spoločnosťou na Slovensku a držiteľom prestížneho ocenenia Developer roka 2010. Jej špecializáciou je výstavba rezidenčných projektov – bytových domov a administratívnych centier. Pre realizáciu ich práce je hlavná nadštandardnosť, originalita a predovšetkým kvalita. Takže ak hľadáte a chcete naozaj bývanie podľa posledných trendov, je to ten najoptimálnejší partner.

Zdroj foto: Finep.cz

Úvodné foto: Jégého Alej IV, Bratislava

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS