11/10
Varte, pečte, perte a sušte štýlovo!

Varte, pečte, perte a sušte štýlovo!

11. října 2017 v 00.00 , Design , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Technológie a novinky vládnu svetom, to je realita a pravda vo všetkých odvetviach. Nie inak je tomu aj vo sfére domácnosti – konkrétne varenie a pečenie.

Ak chcete mať štýlovo vybavenú kuchyňu a variť aj piecť na najlepších a najnovších technológiách, kúpte si novú generáciu plynových varných dosiek a multifunkčné rúry Gorenje. Sú to totiž kúsky, ktoré získali tento rok víťazstvo a Red Dot Design Award 2017.

Red Dot Design Award a Gorenje

A nie prvýkrát. Značku Gorenje si môžete zaobstarať vo forme mnohých spotrebičov, nielen tých víťazných z tohtoročných Red Dot Award 2017. Gorenje totiž túto cenu za priemyslový dizajn získala už osemnástykrát v rade.

Tohtoročnej silnej konkurencii cez 5500 výrobkov z 54 krajín. A medzinárodná porota zaradila novú generáciu plynových varných dosiek a multifunkčné rúry Gorenje do exkluzívnej skupiny produktov s najlepším dizajnom na svete. Zásluhu na tom má projektový a vývojový tím Gorenje.

Okrem tohto obrovského úspechu boli ďalším zárezom Gorenje dve ocenenia Red Dot Best of the Best pre novú generáciu prémiových práčok a sušičiek ASKO. Z toho vyplýva, že inovatívna, ekologická, úsporná a komfortná domácnosť môže byť s najnovšími výrobkami značky gorenje.

Red Dot: Best of the Best

Porota zložená z viac ako štyridsiatich nezávislých dizajnérov, profesorov dizajnu a špecializovaných novinárov testovala, posúdila každý produkt a následne udelila Čestné uznania za dobre koncipované detailné riešenie, Red Dot za vysokú kvalitu dizajnu a Red Dot: Best of the Best za špičkovú dizajnovú kvalitu.

Lidija Pritržnik, riaditeľka produktového dizajnu Gorenje, povedala: „Tentoraz sme medzi tisíckami účastníkov z celého sveta zvíťazili s multifunkčnými rúrami a novou generáciou plynových varných dosiek gorenje. Tieto produkty sú výsledkom dôkladného výskumu a porozumenia preferenciám našich zákazníkov, za ktorými stojí náš projektový tím a širší výskumný a vývojový tím. Starostlivo premyslenými riešeniami sme sa snažili zjednodušiť kľúčové výzvy pri každodennej príprave lahodných, kvalitných pokrmov. V tomto roku sme obzvlášť hrdí na dve ocenenia Red Dot Best of the Best, ktorá získala prémiová značka Asko spoločnosti Gorenje Group za svoju novú generáciu práčok a sušičiek. “

Jon Carlehed, vedúci dizajnu spoločnosti Asko, dodáva: „Naša strategická práca s dizajnom v čase bola odmenená dvoma oceneniami Red Dot – obe v najprestížnejšej kategórii Best of the Best. Ak sa zúčastňujete súťaží, nikdy si nemôžete byť istí víťazstvom, ale tentoraz nie sme prekvapení. Všetci kolegovia, ktorí sa na tomto projekte podieľali, môžu byť právom hrdí na to, čo sme dosiahli – reálny výsledok vynikajúcej medzinárodnej tímovej práce! “

A profesor Dr. Peter Zec, zakladateľ a generálny riaditeľ súťaže Red Dot Award uzavrel: „Víťazi Red Dot dokazujú, že kvalitný dizajn a ekonomický úspech idú ruka v ruke. Ocenenie Red Dot udelené tímom nekompromisných porotcov je pre výrobcov dokladom vysokej kvality dizajnu a svedčí o ich úspešnej stratégii v oblasti dizajnu“.

Všetky ocenené produkty už dostanete na Gorenje.cz .

Zdroj foto: Gorenje; Red Dot Award

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS