15/4
IKEA: Čo prinesie leto 2013?

IKEA: Čo prinesie leto 2013?

15. dubna 2013 v 07.00 , Bytové doplnky , Kuchyne , Obývacie izby , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Jar, leto – prebúdza sa nielen príroda vonku, ale je to tiež také obrodenie našich domov. Domy a byty sa začínajú prelievať teplom slnečných lúčov a čerstvým vzduchom. Preto si váš domov v tomto období zaslúži nové osviežujúce vybavenie a doplnky. A ako už to tak býva, Ikea je na toto obdobie už pripravená.

Poďme sa teda spoločne pozrieť, čo si pre vás na toto obdobie pripravila. Všetko môžete zakúpiť v ich obchodných domoch na Slovensku zatiaľ iba v Bratislave, alebo napríklad u našich susedov v Českej Republike hneď v niekoľkých mestách. Skvelé výrobky za skvelé ceny!

Letné dekorácie

Dekorácie – asi najdôležitejšia súčasť každého bytu. Dodávajú každej izbe na útulnosti a dizajne. Leto a jar sú charakteristické pestrými a veselými farbami, na čo sa samozrejme Ikea vo svojej letnej kolekcii zamerala. Hravé farebné lucerničky, sviečky, behúne na stoly alebo farebné zdobenie, to všetko môžete v ikea nájsť za úžasné ceny do 6 eur. A to sa oplatí nie?

Letné varenie

K letu samozrejme tiež patrí ľahké varenie, jedenie zrmzliny a sviežeho ovocia. K tomu vám Ikea prináša špeciálne sady na okrajovanie ovocia, naberačky na zmrzliny alebo hravé maľované poháre či tanieriky.

Letné zahradníčenie

Kvety, kvetiny, kvetinky! Chcete zútulniť domov pomocou kvetín? A čo takto si ich samy zasadiť a vypestovať? Ikea vám pre toto ponúka skvelé sady na pestovanie, ktoré obsahujú kvetináčiky a špeciálne briketky na pestovanie vlastných kvetín.

Letné osvetlenie

Urobte svoje letné večery ešte magickejšie vďaka Ikea dekoratívnemu osvetleniu. Pre túto sezónu môžete dokonca zakúpiť v Ikei skvelé solárne a vetrové osvetlenie, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a jeho batéria sa nabíja pomocou slnka a vetra.

Letný textil

Samozrejme nesmieme zabudnúť ani na textil. K letu patrí opaľovanie a vylihovanie pri rybníku či mori, takže sú potrebné pekné osušky. V letnom textile Ikea môžete nájsť aj skvelé dizajnové vankúše, koberce, závesy či pestrofarebné lát­ky.

Zdroj: http://www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS