15/1
Kúpeľne RAVAK / Keď kúpeľňu, tak RAVAK!

Kúpeľne RAVAK / Keď kúpeľňu, tak RAVAK!

15. ledna 2014 v 07.30 , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Zakladateľmi spoločnosti RAVAK je rodina Vařeková a rodina Kreyova. Tie uviedli RAVAK na tuzemský trh v roku 1991 pod obchodným označením spoločnosti s ručením obmedzeným a dodnes svoju spoločnosť riadia.

O päť rokov neskôr začala spoločnosť RAVAK expandovať na zahraničný trh, prvé cesty viedli na susedné Slovensko, Nemecko, Rusko a Poľsko. Začiatkom roku 1997 spoločnosť expandovala do Maďarska, pobaltských štátov a na Ukrajinu, potom nasledovali ďalšie štáty Európy a Ázie.

V súčasnej dobe fungujú kúpeľne RAVAK vo viac ako päťdesiatich krajinách sveta a ich tvorcovia sa radia k najprestížnejším výrobcom kúpeľňového vybavenia.

Kompletný sortiment firmy RAVAK bol navrhnutý tak, aby sa úplne prispôsobil priestorovému i atypickému požiadavku kúpeľní. Z toho vyplýva, že si z bohatej ponuky vyberie naozaj každý zákazník, a to aj za podmienok netypického priania. V prípade, že si zákazník z ponúkaného sortimentu nedokáže vybrať, je spoločnosť RAVAK schopná zhotoviť mu výrobok priamo na mieru.

RAVAK ponúka kompletné vybavenie kúpeľní. V sortimente nájdeme akrylátové vane najrôznejších tvarov, hydromasážne vane, vaňové zásteny, sprchové vaničky, sprchové kúty a rozmanité kúpeľňové doplnky.

Spoločnosť RAVAK uviedla na trh elegantnú kolekciu kúpeľňových radiátorov, ktoré sú spracovávané na poloautomatických linkách. Práve vďaka tejto technológii disponujú radiátory spoločnosti RAVAK vysokou kvalitou a dlhodobou životnosťou. Kúpeľňové radiátory ponúka spoločnosť v niekoľkých dizajnových i funkčných radoch, čím dokonale dokáže uspokojiť najrôznejšie predstavy a priania aj tých najnáročnejších zákazníkov.

Kompletný kúpeľňový sortiment spoločnosti RAVAK je certifikovaný a bol niekoľkokrát ocenený na prestížnych veľtrhoch nielen v Českej republike, ale aj v zahraničí. A to je jeden z mnohých dôvodov, prečo zákazníci hľadajúci kvalitu za rozumnú cenu, uprednostňujú spoločnosť RAVAK.

Všetko čo ste chceli vedieť o značke RAVAK a zoznam predajní ponúkajúcich ich produkty nájdete na portále www.mapaobchodu.cz.

Zdroj: https://www.ravak.cz
Predajne ponúkajúce produkty RAVAK: www.mapaobchodu.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS