17/4
Reťaz - ako stojan na víno

Reťaz - ako stojan na víno

17. dubna 2012 v 07.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne

Sponzorované odkazy

Stojany na víno ​​sa začínajú premieňať na magické predmety, ktoré prinášajú dokonalú optickú ilúziu. Originálne poňatý reťazový stojan na víno ​​má predovšetkým funkciu dizajnovú / dekoračnú, avšak ani ako praktický pomocník nie je márny.

Netradičný darček, ktorý poteší

Originálny tip na darček, a to nielen pre milovníkov vína, ale aj pre vyznávačov originálnych a esteticky poňatých doplnkov. Reťazový stojan na fľašu je výbornou voľbou, ako urobiť skutočnú, nefalšovanú radosť.

Stojan na víno ​​v podaní silnej reťaze, to je originálny kúsok z dielne izraelského dizajnéra, Shahara Pelegriho. Levitujúca fľaša vína, ktorej hrdlo zviera silná reťaz, zaujme pozornosť každého už na prvý pohľad. Fľaša sa nachádza vo zvislej polohe, vytvára dojem akoby sa vznášala vo vzduchu čiže levitovala.

Nielen na víno

Stojan je určený špeciálne na fľaše s objemom 0,7 litrov – reťazová slučka dokáže udržať každú fľašu so štandardným typom hrdla. Reťaz je vyrobená z poniklovaného železa, vo vysokej kvalite.

Pre súkromné ​​aj komerčné využitie

Reťazový stojan na víno ​​je vhodný ako pre súkromné, tak aj komerčné využitie. Prítomnosť stojanov oživí atmosféru každého baru, reštaurácie, vinárne, kaviarne… Každého prichádzajúceho fascinuje úžasný optický klam, nad ktorým ostáva až rozum stáť.

Mágia alebo genialita

Mágia ani kúzla v tomto prípade nezohrali vôbec žiadnu úlohu. Jednoduchý princíp fungovania si však vyžiadal kreativitu, fantáziu a tvorivé myslenie. Jednotlivé časti reťaze sú k sebe navzájom veľmi pevne pritavené, v celistvosti je reťaz natoľko pevná, že je absolútne nepohyblivá. Stabilita je docielená vyváženosťou fľaškového objemu, nie je potrebné mať pochýb o tom, že by sa fľaša z reťazovej slučky mohla včas šibnúť nabok či prevrhnúť.

Kúpiť možno aj na slovenskom trhu

Stojan na fľaše v podobe reťaze je k dostaniu na slovenskom trhu, zakúpiť ho môžete v rôznych internetových obchodoch. Cena za stojan sa pohybuje v rôznych cenových reláciách, už od 10 eur.

zdroj: www.peleg-design.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS